LCD ve tüplü monitöre ghosting testi

Fiyatı gerçekten çok iyiymiş.

Karşılaştırma videosu izledim tekrar hayran kaldım CRT'lere, özellikle de bu modele. Keşke günümüz trendlerine uygun dizayn edilebilseydi ama imkansız gibi.

Keşke yapmaya devam etseler. Bende testi deniyorum ve gerçekten de öyle, neden böyle bir teknolojiyi kullanıyolarki yeni monitörlerde? CRT kullansalar biraz pahalı olsa da alırdık. Bence tüplü olması sorun olmazdı.

Hemfikirim bunları tekrar üretseler bu sefer ips oled gibi monitörleri satamazlar, düşünün tn,va,ips hepsinin avantajını tek bir bünyede barındırıyor crt. TN den hızlı. 50Hz çalışan crt 240hz tn monitörü yeniyor. VA kadar derin siyahlar üretiyor ondan 10 kat daha fazla kontrasta sahip hatta, ips den çok daha iyi görüş açısına sahip. oled ile karşılaştırırsan 0.00ms tepki süresine sahip oldugundan yine crt kazanacaktır. ve crt monitörler 15-20 sene dayanabiliyor, üreticiler hoş karşılamazdı bu durumu yoksa 144hz den 165hz'ye çıkardıkları lcd monitörlerini nasıl satacaklardı

Hahaha dünyanın en nadir bulunan ve dünyanın en güzel monitörünü hiç fiyatına satmış.. 2010 yılında alınan BTC'yi erkenden satmak gibi bir şey olmuş neyse ki biriside bizimle aynı düşünmüş yorum yapmış konuya..

Son düzenleyen: Moderatör:

Yıl 2010'muş. O zamanın parasıyla pahalı olur diye düşünüyorum. Kim bilir asgari ücret ne kadardı yani. Ama yine de ucuza gitmiş tabii. O zaman göre pahalı olsa da değermiş. Saklasaymış keşke ne diyeyim.

15 sene bekletse milyarder be. Açık arttırmayla bile gider.

Ben Sony trinitron 19 veya 21 inç CRT monitörlere bile razıyım onu bile bulamıyorum satan birisini görsem üstüne 32 inç 4K 144Hz IPS monitörümü vereceğim ama yok. Hep 17 inçlik dandik CRT'ler çıkıyor, üstünü bulmak zorlaşmış.

Konuyu görmüşken yazayım dedim elimde 2 tane CRT monitör vardı birini mayıs'ta parçaladım diğerini parçalamaya vaktim olmadı 2side sağlam çalışır durumda sizce şu an elimde kalan CRT'yi parçalamalı mıyım dursun mu odada köşede.

17 inç veya altı kolay bulunan markaysa sorun yok ama 19 inç ve üstü nadir bulunan CRT monitörlerden ise satmanız daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…