Detaylar
Kim cevapladı?wzyben
Uzman
Bence deneyebiliyorsanız deneyin, kalıplar değişebilir çünkü. Kesin şuna denk denemiyor diye biliyorum.Merhaba. LCW Straight Fit W34 pantolon bedeni diğer markalarda hangi bedene denk gelir? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden ederim.
Bence deneyebiliyorsanız deneyin, kalıplar değişebilir çünkü. Kesin şuna denk denemiyor diye biliyorum.
Anladım hocam teşekkür ederim 10 yıldan uzun süredir ağırlıklı olarak LCW'den giyiniyorum 10 yılın ardından internette kıyafet fiyatları daha uygun olduğu icin internetten almaya karar verdim ama galiba tekrardan LCW'ye geri döneceğim galiba ayrıca 1.80 boy 80 kg icin straight fit hangi markanın modelin pantolonunu önerirsiniz acaba?
wzyben
Uzman
Anladım hocam teşekkür ederim 10 yıldan uzun süredir ağırlıklı olarak LCW'den giyiniyorum 10 yılın ardından internette kıyafet fiyatları daha uygun olduğu icin internetten almaya karar verdim ama galiba tekrardan LCW'ye geri döneceğim galiba ayrıca 1.80 boy 80 kg icin straight fit hangi markanın modelin pantolonunu önerirsiniz acaba?
Pek bilgim yok hocam kendiniz araştırsanız ya da başkası yardım ederse daha iyi olur yanlış yönlendirmeyeyim.