urws Çalışkan Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 13 6 Mayıs 2026 #1 League of Legends oyunun 1. dakikaları civarı System critical error hatası alıyorum nasıl çözebilirim?
League of Legends oyunun 1. dakikaları civarı System critical error hatası alıyorum nasıl çözebilirim?
Çözüm Zeitnot 6 Mayıs 2026 Windows tuşu+R tuşuna basarak Çalıştır menüsünü aç Açılan Çalıştır penceresine MSConfig yaz ve Tamam'a tıkla Hizmetler seçeneğine tıkla ! “Tüm Microsoft hizmetlerini gizle” kutucuğunu etkinleştir, böylece önemli bir işlemi yanlışlıkla devre dışı bırakamazsın. Listede bulunan tüm hizmetleri seçip Tümünü devre dışı bırak butonuna tıkla Listede VGC adlı hizmeti devre dışı bırakmadığından emin ol. VGC hizmeti Vanguard olduğu için oyuna girerken sorun yaşayabilirsin. Uygula'ya ve daha sonra Tamam'a tıkla Bilgisayarını yeniden başlat Ben böyle çözdüm.
Windows tuşu+R tuşuna basarak Çalıştır menüsünü aç Açılan Çalıştır penceresine MSConfig yaz ve Tamam'a tıkla Hizmetler seçeneğine tıkla ! “Tüm Microsoft hizmetlerini gizle” kutucuğunu etkinleştir, böylece önemli bir işlemi yanlışlıkla devre dışı bırakamazsın. Listede bulunan tüm hizmetleri seçip Tümünü devre dışı bırak butonuna tıkla Listede VGC adlı hizmeti devre dışı bırakmadığından emin ol. VGC hizmeti Vanguard olduğu için oyuna girerken sorun yaşayabilirsin. Uygula'ya ve daha sonra Tamam'a tıkla Bilgisayarını yeniden başlat Ben böyle çözdüm.
Recep Baltaş Techolay Yönetici Super user do! Tahtanın Hakimi Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 15.077 Makaleler 104 Çözümler 1.590 Beğeniler 45.769 Yer İstanbul 6 Mayıs 2026 #2 İstersen oyunun dosyalarına bir doğrulama yaparak başla. Artı 0 Eksi
Zeitnot Yetkin Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 2.366 Çözümler 10 Beğeniler 2.436 Yer Malta 6 Mayıs 2026 #3 Windows tuşu+R tuşuna basarak Çalıştır menüsünü aç Açılan Çalıştır penceresine MSConfig yaz ve Tamam'a tıkla Hizmetler seçeneğine tıkla ! “Tüm Microsoft hizmetlerini gizle” kutucuğunu etkinleştir, böylece önemli bir işlemi yanlışlıkla devre dışı bırakamazsın. Listede bulunan tüm hizmetleri seçip Tümünü devre dışı bırak butonuna tıkla Listede VGC adlı hizmeti devre dışı bırakmadığından emin ol. VGC hizmeti Vanguard olduğu için oyuna girerken sorun yaşayabilirsin. Uygula'ya ve daha sonra Tamam'a tıkla Bilgisayarını yeniden başlat Ben böyle çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows tuşu+R tuşuna basarak Çalıştır menüsünü aç Açılan Çalıştır penceresine MSConfig yaz ve Tamam'a tıkla Hizmetler seçeneğine tıkla ! “Tüm Microsoft hizmetlerini gizle” kutucuğunu etkinleştir, böylece önemli bir işlemi yanlışlıkla devre dışı bırakamazsın. Listede bulunan tüm hizmetleri seçip Tümünü devre dışı bırak butonuna tıkla Listede VGC adlı hizmeti devre dışı bırakmadığından emin ol. VGC hizmeti Vanguard olduğu için oyuna girerken sorun yaşayabilirsin. Uygula'ya ve daha sonra Tamam'a tıkla Bilgisayarını yeniden başlat Ben böyle çözdüm.