Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Ana bilgisayarıma Vanguard yüklemek istemediğim için LoL'ü 2. kasada tutuyorum ama o da bazen müsait olmuyor. Daha önce Hyper-V üzerine Windows 10 kurup GPU passthrough yaparak çalıştırmayı denedim ama bir türlü Launcher'ı açamadım. LoL'ün kendi desteği ile iletişime geçtiğinde Hyper-V üzerinde çalışmadığını söylediler. macOS Vanguard gerektirmiyormuş onu öğrendim fakat MacOS'ta nasıl GPU passthrough yapılır ve hangi macOS versiyonunu yüklemeliyim bilmiyorum. Bu oyunu başka hangi yöntemle ana bilgisayarımdan bağımsız şekilde çalıştırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana bilgisayarıma Vanguard yüklemek istemediğim için LoL'ü 2. kasada tutuyorum ama o da bazen müsait olmuyor. Daha önce Hyper-V üzerine Windows 10 kurup GPU passthrough yaparak çalıştırmayı denedim ama bir türlü Launcher'ı açamadım. LoL'ün kendi desteği ile iletişime geçtiğinde Hyper-V üzerinde çalışmadığını söylediler. macOS Vanguard gerektirmiyormuş onu öğrendim fakat MacOS'ta nasıl GPU passthrough yapılır ve hangi macOS versiyonunu yüklemeliyim bilmiyorum. Bu oyunu başka hangi yöntemle ana bilgisayarımdan bağımsız şekilde çalıştırabilirim?

Sanal makine ile oyun oynayamazsin çünkü doğrudan senin parçalarını kullanmaz 256MB ekran kartı olur veya düşük değerlerde kendi sanal parçalarını kullanır o yüzden sadece o internette gezmek virüs veya dosya denemek için uyumlu.

Sağlam spoof edilmiş makinelerle çalışır. Ancak baya uğraştırıcı ve yorucu. Botla westte hesap kasmak için kullanıyordum.

İnternette Vanguard VM Spoof tipi aramalar yapıp uğraşabilirsiniz.

Riot desteği de tam bunu anlattı. Belki bilen vardır diye açtım konuyu.

Sağlam spoof edilmiş makinelerle çalışır. Ancak bayağı uğraştırıcı ve yorucu. Botla West'te hesap kasmak için kullanıyordum.

İnternette Vanguard VM Spoof tipi aramalar yapıp uğraşabilirsiniz.

Virüs yemediğim sürece sıkıntı olmaz uğraşırım.