Bir insan kazanç sağlamayacağı bir oyuna neden para yatırır ki :D? Şu parayı CS2 skinlerine yatırırım illaki oyun içine yatıracaksam en azından uzun vadede kazanç sağlarım. Riot'un oyunları gibi oyunlara para yatırmak, akli dengesi düzgün olan birinin yapacağı bir şey değil.

Bu forumda ciddi Riot fanboyu var hemen damlıyorlar 🤣. O malum 2 kişiyi de bekliyorum, beğenmedim atmasını 🤣🤣.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir insan kazanç sağlamayacağı bir oyuna neden para yatırır ki :D
450 Dolarlık bir skin tabii ki almak akıl kârı değil, öyle bir şeyi hayatta almam.

Ama uygun fiyatlı kostümleri neden satın almayalım ki? Adam o karakteri, silahı veya her neyse kullanmayı çok seviyor, kullandığı şeyi de özelleştirmek istiyor olabilir. İnsanlar eğlendiği şeyi illa o şey üzerinden kazanç sağlayarak devam ettirmek zorunda falan değil aşırı saçma bir düşünce bu.

450 Dolarlık bir skin tabii ki almak akıl kârı değil, öyle bir şeyi hayatta almam.

Ama uygun fiyatlı kostümleri neden satın almayalım ki? Adam o karakteri, silahı veya her neyse kullanmayı çok seviyor, kullandığı şeyi de özelleştirmek istiyor olabilir. İnsanlar eğlendiği şeyi illa o şey üzerinden kazanç sağlayarak devam ettirmek zorunda falan değil aşırı saçma bir düşünce bu.
Kendini avutmaktan başka sana hiçbir katkısı yok bunun, daha iyi oynayamayacaksın veya seni üst rank.lara atmayacak. Sadece bakıp psikolojik olarak iyi hissedeceksin, ancak iyi hissedeceksin diye de saçma sapan bir şeye para yatırmak da çok saçma mesela :).

Dışarı çıkıp çimene dokunmak da iyi hissettirir, hem de bedava ;).

Kendini avutmaktan başka sana hiçbir katkısı yok bunun, daha iyi oynayamayacaksın veya seni üst rank.lara atmayacak. Sadece bakıp psikolojik olarak iyi hissedeceksin, ancak iyi hissedeceksin diye de saçma sapan bir şeye para yatırmak da çok saçma mesela :).

Dışarı çıkıp çimene dokunmak da iyi hissettirir, hem de bedava ;).
Anladım canım, en sosyal, en eğlenceli ve en mantıklı adam sensin, çimlere inekler de dokunuyor, senin hayatının ucundan bile göremeyeceğin türden bir sosyal hayata, eğlence hayatına sahibim, ama oyunlara da vakit ayırıp beğendiğim kozmetikleri alıyorum. Saçma olan tek şey senin kasıntı düşünce yapın, ya da paran yok. :rofl:

Anladım canım, en sosyal, en eğlenceli ve en mantıklı adam sensin, çimlere inekler de dokunuyor, senin hayatının ucundan bile göremeyeceğin türden bir sosyal hayata, eğlence hayatına sahibim, ama oyunlara da vakit ayırıp beğendiğim kozmetikleri alıyorum. Saçma olan tek şey senin kasıntı düşünce yapın, ya da paran yok. :rofl:
:D? Sosyallikle alakalı bir şey dediğimi hatırlamıyorum, olayı başka anlaman komikmiş :rofl:. Kozmetiğe para vermek aptallıktır bana göre, bak, senden başka yanıp da beğenmedim atan, cevap yazan yok. Kendi kendine yanmışsın işte :D. Sen kendini avutmaya devam et, enayiliğini avutarak kapatamazsın ama :D.

Ayrıca sadece Steam'e bastığım para senin 10 ayda alacağın maaşı 10'a katlar temiz ;). Normalde bununla övünmem ancak aptalca bir şeyi savunup üstüne buna aptalca dedim diye bana fakir muamelesi yapman komikmiş :D.

:D? Sosyallikle alakalı bir şey dediğimi hatırlamıyorum, olayı başka anlaman komikmiş :rofl:. Kozmetiğe para vermek aptallıktır bana göre, bak, senden başka yanıp da beğenmedim atan, cevap yazan yok. Kendi kendine yanmışsın işte :D. Sen kendini avutmaya devam et, enayiliğini avutarak kapatamazsın ama :D.

Ayrıca sadece Steam'e bastığım para senin 10 ayda alacağın maaşı 10'a katlar temiz ;). Normalde bununla övünmem ancak aptalca bir şeyi savunup üstüne buna aptalca dedim diye bana fakir muamelesi yapman komikmiş :D.

Daha 1650 ekran kartlı bilgisayarınla benim uluslararası dev. Paramı mı geçeceksin, oturda CS'de adam vur. :rofl: Kozmetik satın almanın nesi aptalca? Burada aptalca olan tek şey fikrin. Kozmetik satın almanın enayilik olduğunu söyleyip steam'e benim 10 ayda kazandığım parayı 10'a katlayacak bir yatırım yaptığını söylemen senin yalancı, zavallı bir hayat yaşadığının net göstergesidir.

Çimene senin ihtiyacın var dostum, benim değil.

Daha 1650 ekran kartlı bilgisayarınla benim uluslararası dev. Paramı mı geçeceksin, oturda CS'de adam vur. :rofl: Kozmetik satın almanın nesi aptalca? Burada aptalca olan tek şey fikrin. Kozmetik satın almanın enayilik olduğunu söyleyip Steam'e benim 10 ayda kazandığım parayı 10'a katlayacak bir yatırım yaptığını söylemen senin yalancı, zavallı bir hayat yaşadığının net göstergesidir.

Çimene senin ihtiyacın var dostum, benim değil.

Steam hesabım meydanda dostum açıp inceleyebilirsin :). Sana bir şeyler kanıtlamak zorunda değilim benim yatırımım oyun içine değil; oyunlara aramızdaki fark da bu ;).

Kullandığım ekran kartının da konumuzla hiçbir alakası yok, hâlâ işimi görüyorsa neden güncelini alayım :D? Steam Deck kullanan adam(!) mı söylüyor bunu bana :D? 12 yılda sadece ama sadece 300 saat oynadığım milletin o kadar yıldamin 1K saatlerde dolaştığı bir oyun ben hikâyeli oyunlar oynuyorum oynadığım iki Online oyun var Elite Dangerous ve Rocket League :).

Ben çimene de dokunuyorum, motoruma atlayıp seyahatimi de yapıyorum, evde oturup oyunumu da oynuyorum, kendimi de geliştiren işler de yapıyorum.

L*lde, anime kızlı skinlere 1000 TL atıp, RIOT'un anti hile diye sistemine kurduğu virüs ile seni izlerken, taktik(!) kasıp kule yıkarsın, Challenger olursun artık 🤣.

Steam hesabım meydanda dostum açıp inceleyebilirsin :). Sana bir şeyler kanıtlamak zorunda değilim benim yatırımım oyun içine değil; oyunlara aramızdaki fark da bu ;).

Kullandığım ekran kartının da konumuzla hiçbir alakası yok, hâlâ işimi görüyorsa neden güncelini alayım :D? Steam Deck kullanan adam(!) mı söylüyor bunu bana :D? 12 yılda sadece ama sadece 300 saat oynadığım milletin o kadar yıldamin 1K saatlerde dolaştığı bir oyun ben hikâyeli oyunlar oynuyorum oynadığım iki Online oyun var Elite dangerous ve Rocket League :).

Ben çimene de dokunuyorum, motoruma atlayıp seyahatimi de yapıyorum, evde oturup oyunumu da oynuyorum, kendimi de geliştiren işler de yapıyorum.

L*lde, anime kızlı skinlere 1000 TL atıp, Riot'un anti hile diye sistemine kurduğu virüs ile seni izlerken, taktik(!) kasıp kule yıkarsın, Challenger olursun artık 🤣.

Saydığın tüm bu şeylerin tamamını yerinden kalkıp vize almaya kalksan sana sinek muamelesi yapabilecek ülkelerde yapıyorum ben. Farklı tür çimlere dokunmayı sevdiğimizi söyleyelim, insanın parası varsa, eğlenmek için harcayabilir küçük dostum ama sen insanları sırf yaptığı bir şeyden dolayı, enayi gibi sıfatlara soktuğun için beyin yaşın asla gelişmeyecek...

Bu arada el konsolları kısmına 3 adet bilgisayarımı yazarsam neden insanlar el konsolu hakkında beni etiketlesin ki, anlamanı beklemiyorum tabii ki minyonlarla aynı mantığa sahipsin, ayrıca sadece 7 8 Nintendo oyunumun toplamı bile senin bilgisayarından daha değerlidir, oynadığın 2 3 oyun var stabil o kartla onunla da gelip indirimlerden kovaladıklarınla burada insanlara çimlere dokun deme, ben önce hayatımı, geleceğimi kurdum, sonra oyunlara yöneldim, sende tam tersi olacak. :rofl:

Ha bu arada LoL oynamıyorum, haberin olsun, Tencent hissesini aldığı gibi bırakmıştım oyunu buralara geleceğini bildiğim için, bu arada madem o sistemle oyun oynayacaksın, bari sisteminle aynı fiyatta olan bir deck al ki en azından daha zevkli oyna performans farkları aman aman değil. :rofl:

Yazık.

Son düzenleme: