D diazpov Çalışkan Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 88 Beğeniler 10 31 Ekim 2025 #11 LOLSKİN Kullanıp deniyen var mı? 3 4 sene kullandım ama ozamanlar vanguard yoktu o yüzden bir sıkıntı olmamıştı
LOLSKİN Kullanıp deniyen var mı? 3 4 sene kullandım ama ozamanlar vanguard yoktu o yüzden bir sıkıntı olmamıştı
Learnof Üstün Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 2.470 Makaleler 2 Çözümler 41 Beğeniler 1.958 31 Ekim 2025 #12 diazpov dedi: LOLSKİN Kullanıp deniyen var mı? 3 4 sene kullandım ama ozamanlar vanguard yoktu o yüzden bir sıkıntı olmamıştı Genişletmek için tıkla... LoLSkin kalktı. R3nzSkin var onun yerine oyun içinde de değiştirebiliyorsun ama orijinalini bulman lazım piyasada çok sahte var. 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
diazpov dedi: LOLSKİN Kullanıp deniyen var mı? 3 4 sene kullandım ama ozamanlar vanguard yoktu o yüzden bir sıkıntı olmamıştı Genişletmek için tıkla... LoLSkin kalktı. R3nzSkin var onun yerine oyun içinde de değiştirebiliyorsun ama orijinalini bulman lazım piyasada çok sahte var. 2 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.