0emiray

Yetkin
Kullandığım çalışma masasının çevresinin daha estetik gözükmesini istiyorum. Bu sebeple çalışma masamın duvara dayalı olan kenarına, beyaz ya da sıcak beyaz led şerit yapıştıracağım. Önerebileceğiniz uzun ömürlü ve ışık kalitesi güzel led şeritler var mı?

Kullandığım çalışma masası: LAGKAPTEN/OLOV beyaz 140x60 cm çalışma masası | IKEA
Bütçe: 400-500₺

Son düzenleme:
Bence hırdavata giderek oradan al. Daha ucuz olur ve garantisi olur çalıştığına dair. Kargo ile gelirken diğer ledler zarar görebilir.

Bence hırdavata giderek oradan al. Daha ucuz olur ve garantisi olur çalıştığına dair. Kargo ile gelirken diğer LED'ler zarar görebilir.
Yoğun bir çalışma dönemi içerisindeyim. Maalesef dışarı çıkacak zamanım şu an yok.

Mobildeyim, çok inceleyemedim. Bulunduğunuz yerde evidea varsa mutlaka uğrayın.

Isparta'da bile var ama Antalya'da yok :) fiyatlar iyi gözüküyor, değerlendireceğim.

https://www.vatanbilgisayar.com/elgato-light-strip.html bilgisayarda uygulamasıyla kullanımı kolay ama fiyat olarak F/P değil.
Maalesef bu kadar bütçem yok. Konuyu tekrar düzenledim ve bütçe belirttim.

Wiz marka bu şerit LED'i kasım ayında Hepsiburada'dan 500-600 TL civarına almıştım. Uygulaması vb. çok hoş. Ne kadar enerji tükettiğini vb. görebiliyorsunuz. Ayrıca Google asistan ve Samsung Smart Things ile de uyumlu.

Eğer bütçeyi çıkartabilirseniz bunu tavsiye ederim.

Wiz marka bu şerit LED'i kasım ayında Hepsiburada'dan 500-600 TL civarına almıştım. Uygulaması vb. çok hoş. Ne kadar enerji tükettiğini vb. görebiliyorsunuz. Ayrıca Google asistan ve Samsung Smart things ile de uyumlu.

Eğer bütçeyi çıkartabilirseniz bunu tavsiye ederim.
Teşekkür ederim, seçeneklerim arasına ekledim. Güzel gözüküyor.