Left 4 Dead 2 "VAC korumalı sunucuya bağlanmadan önce lütfen kurulu eklentileri kaldırın" hatası

Cengiz

Çalışkan
Linux üzerinde Left 4 Dead 2 oynamak istiyorum, bu hatayı veriyor. Ne yapmam lazım?

IMG_20250701_212654.webp

Eğer mod kurduysan bazıları VAC korumalı sunucularda çalışmıyor. Tek tek silip dene hangisi çalışmıyorsaonu silip girmeyi dene.
İlk tüm .vkp dosyalarını sil sonra tek tek silmekle uğraş.

Artı -1 Eksi
Eğer mod kurduysan bazıları VAC korumalı sunucularda çalışmıyor. Tek tek silip dene hangisi çalışmıyorsaonu silip girmeyi dene.
İlk tüm .vkp dosyalarını sil sonra tek tek silmekle uğraş.
@alperen, hocam mod kurmadım ya da kurduysam o şeyin mod olduğunu bilmiyorum.Modlara nerden bakabilirim,ne yapmam gerek?

@alperen, hocam mod kurmadım ya da kurduysam o şeyin mod olduğunu bilmiyorum.Modlara nerden bakabilirim,ne yapmam gerek?
Oyun klasörüne git /addons klasöründe modlar. Eğer olmazsa:
Steam → Left 4 Dead 2 → Özellikler → Launch Options kısmında -insecure varsa hepsini sil.
Oyunu Steam üzerinden başlatın, .exe'den değil, son olarak da dosya doğrulama denenebilir.

Oyun klasörüne git /addons klasöründe modlar. Eğer olmazsa:
Steam → Left 4 Dead 2 → Özellikler → Launch Options kısmında -insecure varsa hepsini sil.
Oyunu Steam üzerinden başlatın, .exe'den değil, son olarak da dosya doğrulama denenebilir.
@alperen, tamam hocam deneyip haber vereceğim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt