Selam hocalarım Legacy Launcher açık kaynak eskiden kullanıyordum fakat silmek zorunda kalmıştım. Şimdi tekrar aynı siteden indirmeye çalıştığımda eskiden "legacylauncher.exe" isminde kurulurdu şimdi "legacy_launcher_installer_d.exe" olarak kuruyor sizce virüslü olabilir mi? Bu arada virüsü bilgisayarımda Kaspersky olmasına rağmen Microsoft Defender engelledi.

Kendi sitesinden indirdiğinizden eminseniz ve Launcher'e güveniyorsanız neden virüs olsun? Korsan Launcher kuruyorsunuz engel yemesi normal.

İndirdiğiniz siteyi paylaşın.

Paylaştığınız site Launcher'in kendi sitesi. Eğer Launcher'e güveniyorsanız bir sorun olmamalı.

Bir önceki indirişimde beni hiç engellememişti hocam.

O halde son sürümde antivirüsleri flagleyecek bir şey vardır. Bu virüs olduğu anlamına gelmez, virüs olmadığı anlamına da gelmez. Bildiğim kadarıyla Launcher açık kaynak, sorun olmaması gerek. Güvenip güvenmemek size kalmış fakat ben şunu söyleyeyim kullandığınız launcher yıllardır varolan ve toplulukça güvenilen bir launcher.

Diğer alternatifi olan malum T ise asla önerilmeyen ve içinde basbayağı spyware içeren bir launcher.

Bence şuanda indirdiğinizi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :)

Ayrıca şimdi sitesine baktım, launcherin kaynak kodu indirilebilir halde bulunuyor. Güvenmiyorsanız kaynak kodunu inceleyip, kendiniz compile edebilirsiniz.

Paylaştığınız site Launcher'in kendi sitesi. Eğer Launcher'e güveniyorsanız bir sorun olmamalı.

O halde son sürümde antivirüsleri flagleyecek bir şey vardır. Bu virüs olduğu anlamına gelmez, virüs olmadığı anlamına da gelmez. Bildiğim kadarıyla Launcher açık kaynak, sorun olmaması gerek. Güvenip güvenmemek size kalmış fakat ben şunu söyleyeyim kullandığınız Launcher yıllardır var olan ve toplulukça güvenilen bir Launcher.

Diğer alternatifi olan malum t ise asla önerilmeyen ve içinde basbayağı spyware içeren bir Launcher.

Bence şu anda indirdiğinizi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz :)

Ayrıca şimdi sitesine baktım, Launcher'in kaynak kodu indirilebilir halde bulunuyor. Güvenmiyorsanız kaynak kodunu inceleyip, kendiniz compile edebilirsiniz.

Hocam indirme sitesinin başındaki dlyi silip indirmeye çalıştığımda bir adam çıkıyor easter egg sanırsam.