Çözüldü Legion Y520 açılır açılmaz şarj %90'dan 0'a iniyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Audi A2.5
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 253
  • Etiketler Etiketler
    şarj
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Audi A2.5

Başarılı
Açar açmaz 90'dan 0'a iniyor. Şarj göstergesi ya da Lenovo Vantage hatası mı? Yardım eder misiniz?

Çözüm
Pil cok eski ise artik omrunu tamamliyor olabilir. Buna ek olarak pili %0'dan %100'e kadar tekrardan bir sarj etmek kalibrasyon icin ise yarayabilir.
Pil cok eski ise artik omrunu tamamliyor olabilir. Buna ek olarak pili %0'dan %100'e kadar tekrardan bir sarj etmek kalibrasyon icin ise yarayabilir.

Çözüm
Laptop kaç senelik? Bir de pil ayarlarını varsayılan yapar mısın? Unutma, sifirlama sonrası Custom ayarların gidecektir.

2017 model hocam orayı tam bilmiyorum.

Pil cok eski ise artik omrunu tamamliyor olabilir. Buna ek olarak pili %0'dan %100'e kadar tekrardan bir şarj etmek kalibrasyon icin ise yarayabilir.

Deneyeyim hızlı şarj moduna aldım yoksa şarj olmuyor.
Ve pil ömrü konusunda geçen hafta kapesitesi 36wh gibi bir şeydi.

Pil cok eski ise artik omrunu tamamliyor olabilir. Buna ek olarak pili %0'dan %100'e kadar tekrardan bir şarj etmek kalibrasyon icin ise yarayabilir.

Hocam sağ olun düzeldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…