Audi A2.5 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 173 Beğeniler 95 2 Mart 2024 #1 Açar açmaz 90'dan 0'a iniyor. Şarj göstergesi ya da Lenovo Vantage hatası mı? Yardım eder misiniz?
Çözüm vanillamint 2 Mart 2024 Pil cok eski ise artik omrunu tamamliyor olabilir. Buna ek olarak pili %0'dan %100'e kadar tekrardan bir sarj etmek kalibrasyon icin ise yarayabilir.
Pil cok eski ise artik omrunu tamamliyor olabilir. Buna ek olarak pili %0'dan %100'e kadar tekrardan bir sarj etmek kalibrasyon icin ise yarayabilir.
DarthGorsoy 47 Bilgin Objektif Zanaatkârı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 6.274 Makaleler 49 Çözümler 44 Beğeniler 10.817 Yer TR 2 Mart 2024 #2 Laptop kaç senelik? Bir de pil ayarlarını varsayılan yapar mısın? Unutma, sifirlama sonrası custom ayarların gidecektir. Artı 0 Eksi
Laptop kaç senelik? Bir de pil ayarlarını varsayılan yapar mısın? Unutma, sifirlama sonrası custom ayarların gidecektir.
vanillamint 42 Seçkin Gelişen Oyun Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 4.241 Makaleler 7 Çözümler 198 Beğeniler 10.024 2 Mart 2024 #3 Pil cok eski ise artik omrunu tamamliyor olabilir. Buna ek olarak pili %0'dan %100'e kadar tekrardan bir sarj etmek kalibrasyon icin ise yarayabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Pil cok eski ise artik omrunu tamamliyor olabilir. Buna ek olarak pili %0'dan %100'e kadar tekrardan bir sarj etmek kalibrasyon icin ise yarayabilir.
KS KS Audi A2.5 Başarılı Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 173 Beğeniler 95 2 Mart 2024 #4 DarthGorsoy dedi: Laptop kaç senelik? Bir de pil ayarlarını varsayılan yapar mısın? Unutma, sifirlama sonrası Custom ayarların gidecektir. Genişletmek için tıkla... 2017 model hocam orayı tam bilmiyorum. vanillamint dedi: Pil cok eski ise artik omrunu tamamliyor olabilir. Buna ek olarak pili %0'dan %100'e kadar tekrardan bir şarj etmek kalibrasyon icin ise yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hızlı şarj moduna aldım yoksa şarj olmuyor. Ve pil ömrü konusunda geçen hafta kapesitesi 36wh gibi bir şeydi. vanillamint dedi: Pil cok eski ise artik omrunu tamamliyor olabilir. Buna ek olarak pili %0'dan %100'e kadar tekrardan bir şarj etmek kalibrasyon icin ise yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun düzeldi. Son düzenleme: 2 Mart 2024 Artı 0 Eksi
DarthGorsoy dedi: Laptop kaç senelik? Bir de pil ayarlarını varsayılan yapar mısın? Unutma, sifirlama sonrası Custom ayarların gidecektir. Genişletmek için tıkla... 2017 model hocam orayı tam bilmiyorum. vanillamint dedi: Pil cok eski ise artik omrunu tamamliyor olabilir. Buna ek olarak pili %0'dan %100'e kadar tekrardan bir şarj etmek kalibrasyon icin ise yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim hızlı şarj moduna aldım yoksa şarj olmuyor. Ve pil ömrü konusunda geçen hafta kapesitesi 36wh gibi bir şeydi. vanillamint dedi: Pil cok eski ise artik omrunu tamamliyor olabilir. Buna ek olarak pili %0'dan %100'e kadar tekrardan bir şarj etmek kalibrasyon icin ise yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam sağ olun düzeldi.