Ev ve Yaşam LEGO 77259 Speed Champions Audi Revolut F1 Team yarış arabası - 900 TL

230155

Yetkin
Şu an en ucuz F1 legosu, kuponunuz varsa daha da düşer.

900 TL edecek bir set değil, satmıyor zaten. Bu fiyattan almanızı önermem. Daha geçen hafta kuponla N11'de 781 TL'ye alınıyordu.

Bence de güzel değil, gerçeğine benzemiyor. Rengi çok kötü ama yine de koleksiyon için alacaklar için iyi.

Bence de güzel değil, gerçeğine benzemiyor. Rengi çok kötü ama yine de koleksiyon için alacaklar için iyi.

Koleksiyon için bile alınmaz -
almak gibi bir hata yaptım-
, gerçekten rezalet bir set.

Hocam neden bu kadar gomuyorsunuz? Evet gercegine pek benzemiyor ama ekstradan baska muhabbetler de mi var? Diger F1 setlerine gore detayinin az oldugu anlasiliyor ama bilmiyorum bence normal F1 setlerine gore yine kabul edilebilir gibi fiyati daha da duserse.

@umut, şöyle söyleyeyim:
  • Parça sayısı az.
  • 2025 F1 setlerine göre daha kısa.
  • Detay az, çok yavan duruyor.
Mesela bi' APXGP'ye bak, sonra dön buna bak.
Evet hocam dogru, bunun fiyatlar belki satilmaz da 700-650'ye falan duserse belki alinir. Bende Ferrari ve Mercedes var ana setlerden ikisini de 800 liraya almistim zamaninda.. İki tane de bir orta bir de kucuk boy McLaren var onlarin yerine ana setten bir sey koymak istiyorum ama 1.1K falan olmus ana settekiler.

Bu yilki 2026 sezonu arabalar icin yeni kaplamalarla yeni bir seri cikacak mi hocam bilginiz var mi peki? Bu seneki Redbull ve Ferrari kaplamalari cok guzel yeni araclarda.

Henüz yenisine dair bir gelişme yok. Çıkmaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…