Makaleler
12
Yer
Çorum
LEGO alternatifi Gokidy fanus blok çiçek Trendyol'da 389 TL. Satıcıyı takip edin, 20 TL kupon veriyor.

Kalite olarak asla LEGO'nun yerini tutmaz. Parçalar çok küçük ve yapımı zorlayabilir, bu tür ürünlerin kitapçığı LEGO'lardaki gibi pek açıklayıcı değil. Yine de dekor olarak fiyatına göre güzel ürün. Yapabilirim derseniz alabilirsiniz.

Kalite olarak asla LEGO'nun yerini tutmaz. Parçalar çok küçük ve yapımı zorlayabilir, bu tür ürünlerin kitapçığı LEGO'lardaki gibi pek açıklayıcı değil. Yine de dekor olarak fiyatına göre güzel ürün. Yapabilirim derseniz alabilirsiniz.
Orijinal Lego parçaları ile birbirlerine uyuyor boy olarak aynı standartlardalar, kalitesi de fena değil. Sadece orijinal Lego'da değişik şekillerde olan ve çoklu eksenli hareketli olan parçaların çoğu GoKidy'de yok onun dışında orijinal Lego setine ekleme yapmak için alınabilir gayet iyidir.

@THE KEROXEA, BİM'den bu tarz LEGO alternatifi ufak bir ayçiçeği almıştım birkaç ay önce. Çoğu parçası dediğin gibi LEGO ile aynı ve uyumlu ancak kalite konusunda LEGO ile yarışamaz. Yaparken bir kere yanlış takmıştım ve çıkartmak için pense kullandım, zar zor çıktı. LEGO'da elimle çıkartıyorum.

Bunun dışında LEGO'da fazla fazla yedek parça çıkarken bunlarda eksik veya hatalı parça çıkabiliyor. Mesela aldığım üründen örnek bir hatalı parça:

20260130_150207.webp

Sapın el alttaki yeşil parçaya bakın, normalde üsttekiler gibi düz olması lazım ama düzgün yapılmamış.

Fiyatına göre gayet iş görür, hoş alternatifler ama. 230 lira vermiştim.

20260130_150154.webp