ZAYFALL

Başarılı
Lego® Batman™: Legacy of the Dark Knight 70 dolar almaya değer mi? Biraz oynanış videolarına baktım da cidden çok dikkatimi çekti.
Daha öncesinde pre order ile aldığım diğer oyunlar, bu yıl beklediğim 2 oyun daha var Phantom Blade Zero ve Onimusha: Way of the Sword oyunlarını bekliyorum.

1769271725272.webp

Bence değmez, ne kadar iyi bir oyun olur bilemiyorum fakat diğer lego batman oyunlarının pek de iyi olmadığını düşünürsek bence 70 dolarlık bir oyun değil.

70 dolarlık bir oyun değil. Lego ve Warner Bros etiketi olmasa bu kadar ütopik fiyata çıkar mıydı meçhul.

Crimson Desert umarım balon çıkmaz.

Belli ki ilginizi çeken oyunları ön sipariş ile almayı göze alan ve seven birisiniz. Durum tamamen sizin kararınızla şekillenebilir haliyle. Buradaki çoğu kişi, bende dahil, 70 dolara çok daha uzun ve kaliteli bir tecrübe yaşatacak oyunları tercih edecektir.

Siz beğendiyseniz bütçeniz ve sisteminiz de el veriyorsa iş bitmiştir, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Lego® Batman™: Legacy of the Dark Knight 70 dolar almaya değer mi? Biraz oynanış videolarına baktım da cidden çok dikkatimi çekti.
Daha öncesinde pre order ile aldığım diğer oyunlar, bu yıl beklediğim 2 oyun daha var Phantom Blade Zero ve Onimusha: Way of the Sword oyunlarını bekliyorum.

Eki Görüntüle 220879
Bence 70 dolara pre order atılacak oyun çok çok azdır. Lego Batman de onlardan biri değildir. 70 doların o oyuna göre çok fazla olduğunu hatta genel olarak 70 dolara değecek oyun sayısının da bir elin parmağını geçmeyeceğini düşünüyorum. Siz oyunu sevdiyseniz bize laf düşmez ama ben vermezdim.

Uzun zamandır LEGO oyunları oynamıyordum. En son PS3 zamanında oynuyordum, fakat bu oyuna şans verdim ve aşırı beğendim. Açık dünyada dolaşmak keyifli, grafikler muazzam, dövüş sistemi de harika. Hikayesini pek ciddiye almadım, sonuçta bir LEGO oyunu ama kesinlikle değer.