Hep ismini duyuyordum ama hiç oynama veya izleme fırsatım olmadı. Yakın zamanda 5. bölümü çıkmış sanırım. Bu oyunun işleyişi tam olarak nasıl oluyor acaba? Kayda değer bir hikayesi var mı?

Evet var, yakın zamanda son chapter çıkacak veya zaten çıkmıştı tam hatırlamıyorum. Oyun en iyi hayatta kalma oyunlarından biri kesinlikle.

Sandbox çok oynadım (341 saat olmuş) hikaye kısmını izledim. Genel olarak etrafta gez kaynak topla kurt ve ayıları avla onlardan craft yap, yay yap, balık avla vs. bu şekilde ilerliyor ama haritalar ve birbirine bağlantı noktaları çok çeşitli ve fazla keşif olayı bayağı var.

The Forest gibi uçak kazası sonrası başlıyor. Ama burada zombiler yok vahşi doğa falan var. Jeomanyetik felaket konsepti üzerine kurulu. Fakat ben animasyonlarının kötü olduğunu düşünüyorum oyunun. Oyun zevkini baltalıyor benim nezdimde.

Hep ismini duyuyordum ama hiç oynama veya izleme fırsatım olmadı. Yakın zamanda 5. bölümü çıkmış sanırım. Bu oyunun işleyişi tam olarak nasıl oluyor acaba? Kayda değer bir hikayesi var mı?

Bende şu sıralar oynuyorum hocam. Cok gerçekçi bir hayatta kalma oyunu gibi duruyor.

Sandbox çok oynadım (341 saat olmuş) hikaye kısmını izledim. Genel olarak etrafta gez kaynak topla kurt ve ayıları avla onlardan craft yap, yay yap, balık avla vs. bu şekilde ilerliyor ama haritalar ve birbirine bağlantı noktaları çok çeşitli ve fazla keşif olayı bayağı var.

Yani direkt olarak bir hikayeye bağlı değil mi oyun?

Bende şu sıralar oynuyorum hocam. Cok gerçekçi bir hayatta kalma oyunu gibi duruyor.

Yani direkt olarak bir hikayeye bağlı değil mi oyun?

İster hikaye modunu ister sandbox kısmını oynayabilirsin birçok meydan okumada moduda var. Oyun tamamen sana kalmış hangisinden zevk alırsan bana göre başlarsın. Bana göre sandbox kısmı en iyi oyunlardan biri ama haritayı öğreneyim oyuna alışayım mekanikleri öğreneyim diyorsan hikaye kısmından başla.