Michael MYERS 125 Seçkin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.545 Çözümler 99 Beğeniler 7.026 Yer Haddonfield, Illinois 21 Mayıs 2026 #1 İki adet gamepadim var. PC'de bölünmüş ekran olarak oynanabilir mi?
Çözüm Mortem 21 Mayıs 2026 Michael MYERS dedi: İki adet gamepadim var. PC'de bölünmüş ekran olarak oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz, split-screen desteği mevcut. 1 klavye + 1 gamepad veya 2 gamepad olarak oynanabilir.
Michael MYERS dedi: İki adet gamepadim var. PC'de bölünmüş ekran olarak oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz, split-screen desteği mevcut. 1 klavye + 1 gamepad veya 2 gamepad olarak oynanabilir.
Mortem 124 Moderasyon Üyesi Moderatör Menteşe Ustası Gelişen Oyun Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 3.835 Makaleler 72 Çözümler 125 Beğeniler 4.818 Yer Cordis Die 21 Mayıs 2026 #2 Michael MYERS dedi: İki adet gamepadim var. PC'de bölünmüş ekran olarak oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz, split-screen desteği mevcut. 1 klavye + 1 gamepad veya 2 gamepad olarak oynanabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Michael MYERS dedi: İki adet gamepadim var. PC'de bölünmüş ekran olarak oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz, split-screen desteği mevcut. 1 klavye + 1 gamepad veya 2 gamepad olarak oynanabilir.