Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.526 Çözümler 70 Beğeniler 5.491 Yer Haddonfield, Illinois 21 Mayıs 2026 #1 İki adet gamepadim var. PC'de bölünmüş ekran olarak oynanabilir mi?
Çözüm mortem.dll 21 Mayıs 2026 Michael MYERS dedi: İki adet gamepadim var. PC'de bölünmüş ekran olarak oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz, split-screen desteği mevcut. 1 klavye + 1 gamepad veya 2 gamepad olarak oynanabilir.
Michael MYERS dedi: İki adet gamepadim var. PC'de bölünmüş ekran olarak oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz, split-screen desteği mevcut. 1 klavye + 1 gamepad veya 2 gamepad olarak oynanabilir.
mortem.dll Bilgin Gelişen Oyun Menteşe Ustası Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 2.685 Makaleler 25 Çözümler 100 Beğeniler 3.127 Yer Cordis Die 21 Mayıs 2026 #2 Michael MYERS dedi: İki adet gamepadim var. PC'de bölünmüş ekran olarak oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz, split-screen desteği mevcut. 1 klavye + 1 gamepad veya 2 gamepad olarak oynanabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Michael MYERS dedi: İki adet gamepadim var. PC'de bölünmüş ekran olarak oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz, split-screen desteği mevcut. 1 klavye + 1 gamepad veya 2 gamepad olarak oynanabilir.