Michael MYERS 71 Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 6.108 Çözümler 88 Beğeniler 6.451 Yer Haddonfield, Illinois 21 Mayıs 2026 #1 İki adet gamepadim var. PC'de bölünmüş ekran olarak oynanabilir mi?
Çözüm mortem.dll 21 Mayıs 2026 Michael MYERS dedi: İki adet gamepadim var. PC'de bölünmüş ekran olarak oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz, split-screen desteği mevcut. 1 klavye + 1 gamepad veya 2 gamepad olarak oynanabilir.
Michael MYERS dedi: İki adet gamepadim var. PC'de bölünmüş ekran olarak oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz, split-screen desteği mevcut. 1 klavye + 1 gamepad veya 2 gamepad olarak oynanabilir.
mortem.dll 71 Moderasyon Üyesi Moderatör Menteşe Ustası Gelişen Oyun Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 3.386 Makaleler 53 Çözümler 117 Beğeniler 4.199 Yer Cordis Die 21 Mayıs 2026 #2 Michael MYERS dedi: İki adet gamepadim var. PC'de bölünmüş ekran olarak oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz, split-screen desteği mevcut. 1 klavye + 1 gamepad veya 2 gamepad olarak oynanabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Michael MYERS dedi: İki adet gamepadim var. PC'de bölünmüş ekran olarak oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynayabilirsiniz, split-screen desteği mevcut. 1 klavye + 1 gamepad veya 2 gamepad olarak oynanabilir.