22723

Uzman
Selam, çocukluktan kalma click clack denilen logolarım vardı. Ben de böyle dekor olarak kendimce bir robot yaptım.
Sürekli Lego indirimleri, arabalar, ev vs. indirim haberleri görüyorum. Para biriktirip araç vs. almalı mıyım sizce?
Yoksa gereksiz bir para harcama şekli mi olur?

20260404_171131.webp

17753120678762937087717186456245.webp

Son düzenleme:
Yani seviyorsanız hobi olarak abartılmadığı sürece alınabilir. Her gördüğünüz legoyu almadığınız sürece sorun yok. Ama Legoların da Hot Wheels gibi bağımlılık edici bir yanı var, bir süre sonra daha fazlasını istiyorsunuz.

İhtiyaçlarını karşılıyorsan ve alacağın ürünler ihtiyaçlarından kısmayacaksa alabilirsin. Bana göre bu hobi cep düşmanı.

Zaten az parçalılar çok da güzel değiller. Bana kalsa bir lego en az 1000 parça olmalı.

Selam, çocukluktan kalma Click clack denilen logolarım vardı. Ben de böyle dekor olarak kendimce bir robot yaptım.
Sürekli lego indirimleri, arabalar, ev vs. indirim haberleri görüyorum. Para biriktirip araç vs. alınır mı sizce?
Yoksa gereksiz bir para harcama şekli mi olur?

Eki Görüntüle 238572

Eki Görüntüle 238575

Elinize alacağınız telefon ile Reels kaydırmaktan çok daha iyi bir şey en azından bir şeye vakit ayıryorsun ve bunu devam ettirmelisin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İhtiyaçlarını karşılıyorsan ve alacağın ürünler ihtiyaçlarından kısmayacaksa alabilirsin. Bana göre bu hobi cep düşmanı.

Zaten az parçalılar çok da güzel değiller. Bana kalsa bir lego en az 1000 parça olmalı.

Oturup uğraşacak bir şey arıyorum kendime. Puzzle yapacak yerim yok. Arada güzel arabalar görüyorum alasım geliyor. Bu elimdeki legonun en güzel yanı parçaların uyduğu ve kafamda düşünebildiğim her şeyi 2 boyutlu yapabilirim. Özgürlük ve kafa yorma açısından hoşuma gidiyor.