Detaylar
Kim cevapladı?Sıcak Fırsatlar > LEGO adlı bir kategori açtırtacak en sonunda bu adam 
Güzel ürün ama almışken diğer setlere de bakın, tek başına iyi gitmez.
Güzel ürün ama almışken diğer setlere de bakın, tek başına iyi gitmez.
@Caner Uncu, bedava denilebilecek fiyat mı ya da bu fiyata kaçmaz mı? Ona göre alayım.
Normalde ~400 TL falan bu. 295 TL iyi fiyat. Bir de bazı hesaplarda vade farksız 9 taksit yapıyor. Bende yapıyor, @Emir'de yapmadı.@Caner Uncu, bedava denilebilecek fiyat mı ya da bu fiyata kaçmaz mı? Ona göre alayım.
Şu an çoğu sitede 300 TL civarına düştü fiyatı.
@Caner Uncu, bedava denilebilecek fiyat mı ya da bu fiyata kaçmaz mı? Ona göre alayım.
En düşük 230 falan görmüş o da aylar önce iyi fiyat bence.
World için yapsa alırdım 12 taksit. Masaya koymalık sipariş ettim peşin olarak. Aldığım ilk Lego oldu.Normalde ~400 TL falan bu. 295 TL iyi fiyat. Bir de bazı hesaplarda vade farksız 9 taksit yapıyor. Bende yapıyor, @Emir'de yapmadı.
Şu an çoğu sitede 300 TL civarına düştü fiyatı.
Son olmayacak. Bu ürünler güzel, özellikle birbiri ile uyumlu set ve parçaları keşfedince insanın durası gelmiyor.World için yapsa alırdım 12 taksit. Masaya koymalık sipariş ettim peşin olarak. Aldığım ilk Lego oldu.
Pahalı bir hobi bence bizim ülkemizde. Pek ilgim yoktu fakat başladık bakalım.Son olmayacak. Bu ürünler güzel, özellikle birbiri ile uyumlu set ve parçaları keşfedince insanın durası gelmiyor.
@michaelscofield, 265 TL'ye düştü.
Amazon neler yapıyor ya...
LEGO NINJAGO Kai’nin Ninja Yarış Arabası EVO 71780 – 6 Yaş ve Üzeri Kız ve Erkek Çocuklar için Yılbaşı Hediyesi Fikri, Oyuncak Araba ve Kai Minifigürü İçeren Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (94 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO NINJAGO Kai’nin Ninja Yarış Arabası EVO 71780 – 6 Yaş ve Üzeri Kız ve Erkek Çocuklar için Yılbaşı Hediyesi Fikri, Oyuncak Araba ve Kai Minifigürü İçeren Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (94 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
amzn.eu
Mercedes'i aldım bile. Eğer yarın akşama kadar devam ederse, bunu da alabilirim.@michaelscofield, 265 TL'ye düştü.
LEGO NINJAGO Kai’nin Ninja Yarış Arabası EVO 71780 – 6 Yaş ve Üzeri Kız ve Erkek Çocuklar için Yılbaşı Hediyesi Fikri, Oyuncak Araba ve Kai Minifigürü İçeren Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti (94 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakamzn.eu
7 senedir sigara içiyorum, bu LEGO bana 2 günde daha fazla bağımlılık yaptı.