Detaylar
Kim cevapladı?Setupların köşesine çok yakışır 

Hem de nasıl
@Caner Uncu, ben görene kadar bitmiş bile. 
Bedavaydı ya, çok normal. 700 TL'ye Mutlu Bitkiler seti var, konusunu açtım. Ona bakabilirsin.
@Caner Uncu, kupon varsa Amazon'da 915 TL.
LEGO Botanicals Şans Bambusu 10344 – Yetişkinler için Bambu Sapları, Çakıl Taşları ve Ahşap Efektli Saksı İçeren Sevgililer Günü'ne Özel Dekoratif Bitki Modeli Yapım Seti (325 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Botanicals Şans Bambusu 10344 – Yetişkinler için Bambu Sapları, Çakıl Taşları ve Ahşap Efektli Saksı İçeren Sevgililer Günü'ne Özel Dekoratif Bitki Modeli Yapım Seti (325 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
amzn.eu
Yani set pek hoşuma gitmedi, Ferrari indirimi bekleyeceğim galiba.Bedavaydı ya, çok normal. 700 TL'ye Mutlu Bitkiler seti var, konusunu açtım. Ona bakabilirsin.
@Caner Uncu, kupon varsa Amazon'da 915 TL.
LEGO Botanicals Şans Bambusu 10344 – Yetişkinler için Bambu Sapları, Çakıl Taşları ve Ahşap Efektli Saksı İçeren Sevgililer Günü'ne Özel Dekoratif Bitki Modeli Yapım Seti (325 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakamzn.eu