YASEDEM

Deneyimli
Makaleler
1
Yer
New York
Merhaba, Lego Technic Supra alacağım fakat birkaç tane eksik parça yorumu var. Eğer eksik parça çıkarsa ne yapmalıyım?

Sıfır alırsan eksik çıkma olasılığı neredeyse yok gibi bir şey, fazla fazla yedek parça çıkıyor. Bu eksik çıkma sorunları genelde çakma ürünlerde oluyor.

Neyse, diyelim ki eksik çıktı. Normalde LEGO'dan eksik parça talep edebiliyordun ancak ben geçen baktım, Türkiye'ye gönderim kapalı yazıyordu. Onun dışında bazı fiziki mağazalarda parça satışı olabiliyor, oralara bakmak lazım.

Sıfır alırsan eksik çıkma olasılığı neredeyse yok gibi bir şey, fazla fazla yedek parça çıkıyor. Bu eksik çıkma sorunları genelde çakma ürünlerde oluyor.

Neyse, diyelim ki eksik çıktı. Normalde LEGO'dan eksik parça talep edebiliyordun ancak ben geçen baktım, Türkiye'ye gönderim kapalı yazıyordu. Onun dışında bazı fiziki mağazalarda parça satışı olabiliyor, oralara bakmak lazım.

Trendyol'da satılanlar sıfır mı oluyor?

Hocam legolardan eksik parça çıkma ihtimali milyonda bir falan. hepsi makine üretimi tek tek kontrol ediliyor zaten paketlere konulmadan önce taranarak, paketi açarken düşürmüş olmayasınız?
Hocam daha almadım birkaç tane yorum vardı eksik parçayla ilgili o yüzden merak ettim.

Açıkçası sansima eksik parcali, kapali kutu Lego geldi birkaç ay once.

O zaman gumruk vergisi cok değildi ancak telefon hatti ile arayip eksik parcayi istedigimizde 2 tane nokta kadar parcaya 150-200 TL civari bir odeme yapmistik. Şu an ne durumda bilmiyorum.

İngiltere'den gelmisti bu arada parca.