McLaren nasıl olur? Ya da diğer attığım? McLaren daha iyi gibi, ama bilemedim.@michaelscofield, fakat bu modelde bir kusur vardı diye hatırlıyorum, eve dönünce kontrol edeceğim.
Bahsettiğim kusur çok ciddi değil bu arada; arka tekerler yuvasına tam oturunca dönmüyordu, biraz dışa itince sorun olmuyordu.
Ama dediğim gibi bu model mi? Emin değilim.
Detaylar
Kim cevapladı?Livery ve build olarak en çok hoşuma giden model şahsen.
Ferrari 1.000'e düşüyordu onu bi' kontrol et istersen.
Şimdi gördüm.
Evet kullanılıyor.Taksitle alacağım için fiyatı uçuyor Ferrari'nin. Benim attığım nasıl sizce? Rengi falan hoşuma gitti. Bir de kupon kullanılıyor mu şu an sizde? @xsharke
McLaren nasıl olur? Ya da diğer attığım? McLaren daha iyi gibi, ama bilemedim.
Mclaren'e bulaşma derim, tuttuğun yer elde kalıyor. Aşırı saçma bir build yapısına sahip.
O zaman attığım linkteki ürünü alayım. Çok hoşuma gitti rengi falan. Ne dersiniz?Mclaren'e bulaşma derim, tuttuğun yer elde kalıyor. Aşırı saçma bir build yapısına sahip.
@xsharke
Hepsiburada satıcı zorunlu bu arada. Visa Cash App modelinden bahsediyorum.
O zaman attığım linkteki ürünü alayım. Çok hoşuma gitti rengi falan. Ne dersiniz?
@xsharke
Hepsiburada satıcı zorunlu bu arada. Visa Cash App modelinden bahsediyorum.
LEGO250 sadece linkteki ürünlerde geçerli. Ferrari F1'de kullanamıyorum şu an.
Hangi Ferrari'den bahsediyoruz bende sadece pit stop ekibi seti gözüküyor.
O zaman attığım linkteki ürünü alayım. Çok hoşuma gitti rengi falan. Ne dersiniz?
@xsharke
Hepsiburada satıcı zorunlu bu arada.
Al gitsin, yarım saate dönüş sağlarım araç için.
LEGO250 sadece linkteki ürünlerde geçerli. Ferrari F1'de kullanamıyorum şu an.
Evet, şimdi fark ettim ancak listede görünüyordu Ferrari. Muhtemelen benden kaynaklı bir sorun.
Aynılar. Gövde, "sidepod" farklı. @michaelscofield
2023 McLaren hariç tüm F1 SC'lerin boyut aynı sayılır. Sadece gövdede görünüm değişiyor.
@Caner Uncu, @LH44, @xsharke peşin fiyatına 3 taksit ile aldım. Aylık 250 TL falan ödemesi. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
Yeni konular
-
Rehber FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-