Makaleler
12
Yer
Çorum
Mükemmel fiyat diyemem ancak uygun denebilir. Amazon dönem dönem 150 TL kupon veriyordu, bende var mesela. Eğer öyle bir kuponunuz varsa daha iyi olur. Şu anki fiyatıyla da piyasasından aşağı yukarı 200-250 TL daha uyguna geliyor.

@Caner Uncu, Masaya dekor amaçlı bu tarz şeyler almak istiyorum, fena durmuyor. Yapımı zor mu?
Pek zor değil hocam, Lego Builder uygulaması ile 3D yapabilirsiniz. Ben geçen ikinci elden kapalı kutusunu 980 TL'ye aldım bunu, henüz yapmadım.

20260220_112925.webp

@Ethem Efe ilgini çekebilir :D

Bu fotoğrafı asla unutmayacağım :D

Mükemmel fiyat diyemem ancak uygun denebilir. Amazon dönem dönem 150 TL kupon veriyordu, bende var mesela. Eğer öyle bir kuponunuz varsa daha iyi olur. Şu anki fiyatıyla da piyasasından aşağı yukarı 200-250 TL daha uyguna geliyor.

Ya hayır ya, param tam yetiyor ama paramı biriktirmem lazım. Ne güzel @Caner Uncu beni etiketlemeyi unutmuş niye etiketliyorsunuz beni :(

Serisine göre değişir. Speed Champions modelleri kolay, F1 serisindeki MCL38'i istisna kabul edebiliriz. 😀

Pahalı ve bağımlılık yapan bir hobi; kesenin ağzını tutmak zor oluyor.
1771980744482.webp

@michaelscofield Daha bir tane F1 almama rağmen görüyorsunuz halimi, sanırım dayanamayıp alacağım bir tane daha.