Detaylar
Kim cevapladı?Fiyatı biraz düşse alacağım bunu, favori
Bu serilerin farkı ne oluyor? Mesela Technic ile bunun farkı ne?
Technic serisi boyut olarak daha büyük ve hareketli parçalar oluyor. Atıyorum arabanın tekerleri sağa sola dönüyor, arabayı sürdükçe arabanın motorundaki bileşenler hareket ediyor, kaput açılıyor falan... Daha detaylı yani öyle de denebilir. Speed Champions serisi ufak.Bu serilerin farkı ne oluyor? Mesela Technic ile bunun farkı ne?
Technic Bolide 30 santim 900 parça devasa bir model, motor kapı detayları vs. var. SC BTTF ise 300 parça 10-15cm'lik mini bir model. İkisi kıyaslanmamalı bu yüzden.Bu serilerin farkı ne oluyor? Mesela Technic ile bunun farkı ne?
@The Man From Earth, @Caner Uncu, Technic serisi en iyisi denilebilir mi o zaman ayrıntı olarak?
@The Man From Earth, @Caner Uncu, Technic serisi en iyisi denilebilir mi o zaman ayrıntı olarak?
Soldaki Technic Bronco, 950 parça. Ortadaki Rexy 911, 1300 parça. Sağdaki ise SC Centodieci, yaklaşık 300 parça. SC'lerin hepsi o boyutta, 750-950 parça arası Technic modelleri de soldakiyle aynı uzunlukta genelde, yükseklik ve genişliği değişebiliyor. 1300-1500 parça olanlarsa özellikle alt takımda daha gerçekçiler, 10-15 santim de daha uzunlar.
Yaklaşık 6000-7000 liraya kadar bulacağın modellerin özeti
Edit: AI watermarkı kalmış
Son düzenleme:
@michaelscofield, diyebiliriz hocam. Technic'lerin de çeşitleri var. Bazı araçlar 20-30 bin lira.
Ya bence sıkılır insan ama. Bu setler tadında. Şahsen ben binlerce parçada sıkılırım.
Ya bence sıkılır insan ama. Bu setler tadında. Şahsen ben binlerce parçada sıkılırım.
Yok valla hiç sıkmıyor@michaelscofield, diyebiliriz hocam. Technic'lerin de çeşitleri var. Bazı araçlar 20-30 bin lira.
Minnacık o Bugatti'ye kıyasla