25457
Uzman
LEGO'ya yeni başlayacağım, bütçem ve nereden başlayacağıma dair hiçbir fikrim yok. Lego ile neler yapabilirim ve hangi setten başlamalıyım? Küçük DC motorlar ile araba tarzı bir şey yapabilir miyim?
Yıllardır LEGO alırım yaparım kenara koyarım. Tek verebileceğim tavsiye eğer ilk defa yapacaksan Technic ile başlama. Daha basit seriler ile başla masela Speed Champions gibi.LEGO'ya yeni başlayacağım, bütçem ve nereden başlayacağıma dair hiçbir fikrim yok. Lego ile neler yapabilirim ve hangi setten başlamalıyım? Küçük DC motorlar ile araba tarzı bir şey yapabilir miyim?
Yıllardır LEGO alırım yaparım kenara koyarım. Tek verebileceğim tavsiye eğer ilk defa yapacaksan Technic ile başlama. Daha basit seriler ile başla masela Speed Champions gibi.
Normal fiyatlar biraz uçuk geliyor bana, o yüzden indirim takip etmek güzel olur. Örnek veriyorum normal fiyatları 1.000 TL civarında olan Speed Champions F1 serisi, indirimlerde 600-700 liraya kadar düşebiliyor.
Technic serisi başlangıç için zor gelir, araç koleksiyonu hedefliyorsan Speed Champions ile başla.
Görsel açıdan Botanicals serisi de çok iyi. Onlara da bak derim.
200-300 liralık LEGO ürünleri çok ufak, bence parasına değmiyor.
Ben Technic ile başladım. Ortalama 10 adet ürün sonrası bıraktım. Bunun bir sonu yok ve parça başı fiyatları aşırı pahalıya gelmeye başladı. Eğer bütçeniz çoksa başlayabilirsiniz. Ama kısıtlı bütçe varsa önermem.LEGO'ya yeni başlayacağım, bütçem ve nereden başlayacağıma dair hiçbir fikrim yok. Lego ile neler yapabilirim ve hangi setten başlamalıyım? Küçük DC motorlar ile araba tarzı bir şey yapabilir miyim?
Bi' ben yaşadım sanmıştım. Bazı parçaları oturturken diğeri yerinden fırlıyorF1 modellerinde Mclaren biraz sinir bozabilir, aşırı hassas.