T TRaJeDy Uzman Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 18 Beğeniler 2 Bugün 18:31 #1 Merhaba arkadaşlar, Laptop'u ilk kez kullanıyorum. Daha önce hep masaüstü takıldık. Bu ekran kartını 1. ekran kartı nasıl yaparız?
Merhaba arkadaşlar, Laptop'u ilk kez kullanıyorum. Daha önce hep masaüstü takıldık. Bu ekran kartını 1. ekran kartı nasıl yaparız?
Because The Internet 33 Uzman Katılım 19 Temmuz 2026 Mesajlar 139 Beğeniler 165 Bugün 18:41 #2 Şarja takılı olduğu sürece RTX kartı kullanır. Şarjdan çekerseniz pil tasarufu için APU ya geçer diye biliyorum. Otomatik bir sistem de söz konusu.
Şarja takılı olduğu sürece RTX kartı kullanır. Şarjdan çekerseniz pil tasarufu için APU ya geçer diye biliyorum. Otomatik bir sistem de söz konusu.
C1505 2 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 238 Çözümler 1 Beğeniler 109 Yer Outpost Bugün 18:57 #3 TRaJeDy dedi: Merhaba arkadaşlar, Laptopu ilk kez kullanıyorum. daha önce hep masaüstü takıldık. Bu ekran kartını 1. ekran kartı nasıl yaparız? Genişletmek için tıkla... BIOS'a girip seçebilirsin, ben de LOQ kullanıyorum.
TRaJeDy dedi: Merhaba arkadaşlar, Laptopu ilk kez kullanıyorum. daha önce hep masaüstü takıldık. Bu ekran kartını 1. ekran kartı nasıl yaparız? Genişletmek için tıkla... BIOS'a girip seçebilirsin, ben de LOQ kullanıyorum.
BerkayZ87 61 Seçkin Sosyal Locası Hatasız Çalışıyor Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 5.974 Makaleler 51 Çözümler 105 Beğeniler 10.699 58 dakika önce #4 NVIDIA Denetim Masası uygulamasından "Otomatik olarak seç" seçeneğini seçmen yeterli. Böylelikle Advanced Optimus açık olmuş oluyor.
NVIDIA Denetim Masası uygulamasından "Otomatik olarak seç" seçeneğini seçmen yeterli. Böylelikle Advanced Optimus açık olmuş oluyor.