Kayra10

Becerikli
Merhaba, laptopuma M.2 SSD aldım fakat sokete tam girmesine rağmen vidanın içine girmiyor. Vidayı da çıkaramıyorum, yeterli boyutta tornavida var ama vida çok sert dönmüyor. Ne yapmam lazım, ya da farklı şekilde mi takılıyor?

image.webp

Hocam bende geçen ay yedek ssd takmıştım. O kısımda üst üstte duran 2 vida vardı bende. Sizdede öyle mi?

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    5,7 MB · Görüntüleme: 15
Orada uğraştığınız şey vida değil de vidanın gireceği yer olmasın. Emin misiniz? Bazan m2 vidası çıkmaz sizin temin etmeniz gerekir. Yandan ssd yokken bir resim atın isterseniz. Vida olan yeri yandan açılı çekin bakalım.

Orada uğraştığınız şey vida değil de vidanın gireceği yer olmasın. Emin misiniz? Bazan m2 vidası çıkmaz sizin temin etmeniz gerekir. Yandan ssd yokken bir resim atın isterseniz. Vida olan yeri yandan açılı çekin bakalım.
Hocam laptopa ssd nin yanında gelen vida aşırı büyük geliyor. Anakartta vidalı orası zaten.

o Zaman tornavidanıza dikkat edin vidanın başı bozulursa iş baya uzar. Tornavidanızın ucunun gerçekten uygun olduğuna azami dikkat edin.

Tam anlamadım ama bu açılar yeterli olur mu

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    5,3 MB · Görüntüleme: 5
  • image.webp
    image.webp
    5,8 MB · Görüntüleme: 6
  • image.webp
    image.webp
    3,6 MB · Görüntüleme: 7