umut 62 Seçkin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.583 Makaleler 16 Çözümler 114 Beğeniler 8.948 Yer LTAF Bugün 17:28 #11 C1505 dedi: AMD olan modelde denedim sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Evet Lenovo kendi uygulamasına çalışmasın diye koymuştur bu ayarı. O yüzden bende çalışıyor.
C1505 dedi: AMD olan modelde denedim sonuç aynı. Genişletmek için tıkla... Evet Lenovo kendi uygulamasına çalışmasın diye koymuştur bu ayarı. O yüzden bende çalışıyor.
C1505 3 Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 242 Çözümler 1 Beğeniler 110 Yer Outpost Bugün 17:40 #12 umut dedi: Evet Lenovo kendi uygulamasına çalışmasın diye koymuştur bu ayarı. O yüzden bende çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Size yalan borcum mu var; Recep Baltaş da çalışmadığını söylemişti bir videosunda, açın izleyin. @Recep Baltaş
umut dedi: Evet Lenovo kendi uygulamasına çalışmasın diye koymuştur bu ayarı. O yüzden bende çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Size yalan borcum mu var; Recep Baltaş da çalışmadığını söylemişti bir videosunda, açın izleyin. @Recep Baltaş
KS KS T TRaJeDy 1 Uzman Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 19 Beğeniler 3 Bugün 18:34 #13 Teşekkürler arkadaşlar, BIOS'tan hallettim daha oyunda test etmedim laptopu Hepinize teşekkür ederim değerleri yardımlarınız için..
Teşekkürler arkadaşlar, BIOS'tan hallettim daha oyunda test etmedim laptopu Hepinize teşekkür ederim değerleri yardımlarınız için..