Wardom Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Beğeniler 40 Yer İstanbul 2 Eylül 2024 #1 Lenovo Edge 520 laptop var evde. Eski bir model fakat işimizi görüyor. Güç tuşuna bastığımızda açılmıyor. Şarjdan çıkartıp, bataryayı çıkart tak yapınca anca açılıyor. Sebebi ne olabilir batarya kaynaklı mıdır? Ona göre bataryayı yenileyeceğim.
Lenovo Edge 520 laptop var evde. Eski bir model fakat işimizi görüyor. Güç tuşuna bastığımızda açılmıyor. Şarjdan çıkartıp, bataryayı çıkart tak yapınca anca açılıyor. Sebebi ne olabilir batarya kaynaklı mıdır? Ona göre bataryayı yenileyeceğim.
Urass.0 Uzman Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 141 Çözümler 1 Beğeniler 37 2 Eylül 2024 #2 Wardom dedi: Lenovo Edge 520 laptop var evde. Eski bir model fakat işimizi görüyor. Güç tuşuna bastığımızda açılmıyor. Şarjdan çıkartıp, bataryayı çıkart tak yapınca anca açılıyor. Sebebi ne olabilir batarya kaynaklı mıdır? Ona göre bataryayı yenileyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bataryanın takıldığı slotun içinde toz ve benzeri bir şey girmiş olabilir. Artı 0 Eksi
Wardom dedi: Lenovo Edge 520 laptop var evde. Eski bir model fakat işimizi görüyor. Güç tuşuna bastığımızda açılmıyor. Şarjdan çıkartıp, bataryayı çıkart tak yapınca anca açılıyor. Sebebi ne olabilir batarya kaynaklı mıdır? Ona göre bataryayı yenileyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bataryanın takıldığı slotun içinde toz ve benzeri bir şey girmiş olabilir.
KS KS Wardom Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Beğeniler 40 Yer İstanbul 2 Eylül 2024 #3 Urass.0 dedi: Bataryanın takıldığı slotun içinde toz ve benzeri bir şey girmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Temizliğini düzenli yapıyoruz ondan kaynaklı değil. Artı 0 Eksi
Urass.0 dedi: Bataryanın takıldığı slotun içinde toz ve benzeri bir şey girmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Temizliğini düzenli yapıyoruz ondan kaynaklı değil.
Urass.0 Uzman Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 141 Çözümler 1 Beğeniler 37 2 Eylül 2024 #4 Wardom dedi: Temizliğini düzenli yapıyoruz ondan kaynaklı değil. Genişletmek için tıkla... Sürekli sök çıkar yapmaktan slotun aşınma ihtimali var mı? Çünkü uzun süre kullanmışsınız sanırım. Artı 0 Eksi
Wardom dedi: Temizliğini düzenli yapıyoruz ondan kaynaklı değil. Genişletmek için tıkla... Sürekli sök çıkar yapmaktan slotun aşınma ihtimali var mı? Çünkü uzun süre kullanmışsınız sanırım.
KS KS Wardom Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Beğeniler 40 Yer İstanbul 2 Eylül 2024 #5 Urass.0 dedi: Sürekli sök çıkar yapmaktan slotun aşınma ihtimali var mı? Çünkü uzun süre kullanmışsınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum çünkü bu problemden önce sök çıkar yapmıyorduk. Artı 0 Eksi
Urass.0 dedi: Sürekli sök çıkar yapmaktan slotun aşınma ihtimali var mı? Çünkü uzun süre kullanmışsınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum çünkü bu problemden önce sök çıkar yapmıyorduk.
HDDKullanıyorum Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 Beğeniler 2.645 Yer İstanbul 2 Eylül 2024 #6 Bms devresi ile alakalı geldi devre pili şarj ediyor ama pil yeniden bağlanılana kadar kullanımına izin vermiyor ne zamandır bu durum böyle? Artı 0 Eksi
Bms devresi ile alakalı geldi devre pili şarj ediyor ama pil yeniden bağlanılana kadar kullanımına izin vermiyor ne zamandır bu durum böyle?
KS KS Wardom Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Beğeniler 40 Yer İstanbul 3 Eylül 2024 #7 HDDKullanıyorum dedi: Bms devresi ile alakalı geldi devre pili şarj ediyor ama pil yeniden bağlanılana kadar kullanımına izin vermiyor ne zamandır bu durum böyle? Genişletmek için tıkla... 2 seneyi geçti. Artı 0 Eksi
HDDKullanıyorum dedi: Bms devresi ile alakalı geldi devre pili şarj ediyor ama pil yeniden bağlanılana kadar kullanımına izin vermiyor ne zamandır bu durum böyle? Genişletmek için tıkla... 2 seneyi geçti.