Geçtiğimiz sene en çok tercih edilen monitörlerden biriydi. Hatta daha pahalıydı, bu fiyatlara düşmesinin sebebi; satıcının elinde fazladan mal kalması olabilir. Bu yüzden alacak olanlar dikkat ederek alsın. Şayet yorumlarda ölü piksel ile karşılaşan birçok insan olmuş. Nays ve Pazarama kuponları ile daha da uyguna alabilirsiniz. Son 1 senenin en ucuz fiyatı:

1715850664708.webp

Bobin vızıltısı sevenler için çok makul bir ürün.

Kronik sorunlu olduğu için fiyatı kırmışlar. Malzeme kalitesi yerlerde, ürün soğurken normalden daha çok çatırdama yapıyor, MPRT gibi özellikleri açınca makineli tüfek gibi cw sesi yapıyor. 120 Hz'e çektiğinizde anca CW sesi kayboluyor, 120 ve üzerinde MPRT olmadan da CW oluyor. Bir tek ayağı sağlam gerisi berbat. 1 yıl zor kullandım değiştirmek zorunda kaldım şimdi kutuda yatıyor.

Son düzenleme:
Geçtiğimiz sene en çok tercih edilen monitörlerden biriydi. Hatta daha pahalıydı, bu fiyatlara düşmesinin sebebi; satıcının elinde fazladan mal kalması olabilir. Bu yüzden alacak olanlar dikkat ederek alsın. Şayet yorumlarda ölü piksel ile karşılaşan birçok insan olmuş. Nays ve Pazarama kuponları ile daha da uyguna alabilirsiniz. Son 1 senenin en ucuz fiyatı:

Eki Görüntüle 46990
1 yıldır kullanıyorum, memnunum. Herhangi bir ekstra mod açık değil sadece 165 Hz ve CW sesi duymuyorum.

Bobin vızıltısı sevenlere çok makul bir ürün.

Kronik sorunlu olduğu için fiyatı kırmışlar. Malzeme kalitesi yerlerde, ürün soğurken normalden daha çok çatırdama yapıyor, MPRT gibi özellikleri açınca makineli tüfek gibi cw sesi yapıyor. 120 Hz'e çektiğinizde anca CW sesi kayboluyor, 120 ve üzerinde MPRT olmadan da CW oluyor. Bir tek ayağı sağlam gerisi berbat.
Hocam malzeme kalitesi konusunda sağlam duruyor ama ben üstüne şöyle bir dokununca çat çat oynama sesi geliyor.

Lenovo yazısını görünce neden ucuz olduğunu öğrendim, gidiyorum. Rezalet, berbat, dandik.
Siz galiba ürünün markasının ismine bakıp, kulağa hoş geliyor mu falan bunları kendinize göre değerlendiriyorsunuz. Lenovo kaliteli bir marka ve güvenilir ama tabii ki kötü ürünleri de var. Adı Lenovo olduğu için böyle çin malı çakma ürünlere benziyor diye rezalet gibi çıkarımlar yapmak pek etik değil.