Detaylar
Kim cevapladı?Çok uğraştırıcı.Lenovo G500 laptopumda Intel Centrino Wireless N135 var. Performansı rezalet olduğu için N2200 takmayı denedim ancak BIOS'a bile girmeden engelle karşılaştım. Yardımcı olur musunuz?
Jennifer
Üstün
Modlanabilir, dosyaları paylaşırsanız ilgilenebilirim.Lenovo G500 laptopumda Intel Centrino Wireless N135 var. Performansı rezalet olduğu için N2200 takmayı denedim ancak BIOS'a bile girmeden engelle karşılaştım. Yardımcı olur musunuz?
Darth AMD
Başarılı
Nasıl yapabilirim, size ne lazım?Modlanabilir, dosyaları paylaşırsanız ilgilenebilirim.
Jennifer
Üstün
Cihazın seri numarasına ait BIOS güncelleme dosyası, bulamıyorsanız seri numarası da yeterli olur.
Darth AMD
Başarılı
Ben en güncel sürümü kurmuştum bu yüzden yardımcı olursa size direkt fotoğraf atayım.Cihazın seri numarasına ait BIOS güncelleme dosyası, bulamıyorsanız seri numarası da yeterli olur.
Xbox 360E
Üstün
Darth AMD
Başarılı
Bu zaten benim kurmuş olduğum sürüm .
Jennifer
Üstün
O zaman InsydeFlash aracının çalışması lazım. 2 global değişkeni 1 -> 0 yapıp yeniden paketledim, bir sorun oluşacağını sanmıyorum ama yedeğiniz varsa mutlaka alın. Buradaki de BIOS dosyası.
Son düzenleme: