XxxOrinXxx
Uzman
Laptopun Wi-Fi'ı hiç iyi çekmiyor. İşin ilginç yanı ise normalde 2.4 ile 5GHz arasında çekim alanı açısından fark olmasına rağmen bende ikisi de aynı çekiyor. Sadece 1 oda uzakta ve arada 1 duvar olmasına rağmen 4 çizgiden 2 çizgi çekiyor. Modemin olduğu odaya gittiğimde ve hatta modemi alıp laptopun üzerine koysam bile maksimum çekim kalitesi 3 çizgiye çıkıyor, asla ve asla Full olmuyor.
PowerShell'de;
"Netsh WLAN show interfaces" komutunu çalıştırınca Wi-Fi çekim kalitesini yüzde olarak gösteriyor. Ben baktığımda 1 oda uzakta ve 1 duvar varken çekim kalitesini %28, aynı odada modemi laptopun üzerine koysam bile, maksimum %75 çektiğini gördüm. Bu sorun nasıl düzeltilir? Wi-Fi adaptör mü almalıyım, almamı tavsiye ederseniz hangisini tavsiye edersiniz?
PowerShell'de;
"Netsh WLAN show interfaces" komutunu çalıştırınca Wi-Fi çekim kalitesini yüzde olarak gösteriyor. Ben baktığımda 1 oda uzakta ve 1 duvar varken çekim kalitesini %28, aynı odada modemi laptopun üzerine koysam bile, maksimum %75 çektiğini gördüm. Bu sorun nasıl düzeltilir? Wi-Fi adaptör mü almalıyım, almamı tavsiye ederseniz hangisini tavsiye edersiniz?