HulkMan

Başarılı
Arkadaşlar yeni aldığım bir laptop vardı Lenovo IdeaPad 5 Pro. Kedim bunun üstüne laptop şarjda iken su döktü. Ben hemen kurutmustum hiç sallamadan ve 2 gün açmamıştım.

2 gün sonunda açtığımda laptop çalışıyordu ama 5 dakika sonra ekranin gücü gidiyordu ama klavye ışıkları çalışıyordu servise verdim ve 24bin TL FİYAT verdiler sanırım yeni islemci takacaklar bunun başka bir yolu var mı başka servisede göstereyim mi sizce?

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-01-19-11-08-55-719_com.brave.browser-edit.webp
    Screenshot_2024-01-19-11-08-55-719_com.brave.browser-edit.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 136
Son düzenleyen: Moderatör:
Mosfet diyesim var ama tam yeri belli değil ve biraz uzaktan çekilmiş. Daha yakından, pinleri belli olacak şekilde çekebilir misiniz? Ayrıca çektiğiniz yer anakartın ön tarafı mı, arka tarafı mı? Yakınlarında işlemci v.s var mı?

MOSFET diyesim var ama tam yeri belli değil ve biraz uzaktan çekilmiş. Daha yakından, pinleri belli olacak şekilde çekebilir misiniz? Ayrıca çektiğiniz yer anakartın ön tarafı mı, arka tarafı mı? Yakınlarında işlemci vs var mı?

İşlemci güç dengeleyicisi demişti götürdüğüm bilgisayarcı.

MOSFET diyesim var ama tam yeri belli değil ve biraz uzaktan çekilmiş. Daha yakından, pinleri belli olacak şekilde çekebilir misiniz? Ayrıca çektiğiniz yer anakartın ön tarafı mı, arka tarafı mı? Yakınlarında işlemci vs var mı?

Adının 2Q6 olduğunu söyledi bana.

Son düzenleyen: Moderatör: