BlackLeopard14

Gelişen
Aygıt yöneticisinde Universal Serial bus denetleyicisi sürücüsünün yanında sarı ünlem var. Lenovo'nun destek ekibine yazdım, format atın ve sitedeki chipset driverı indirin dediler dediklerini yaptım ama düzelmedi çünkü direkt sitede driverları yok. Destek ekibine bunu da yazdım yayımlanmış driver bulunmamaktadır yazdılar.

4.webp
3.webp
2.webp
1.webp

Aygıt yöneticisinde Universal Serial bus denetleyicisi sürücüsünün yanında sarı ünlem var. Lenovo'nun destek ekibine yazdım, format atın ve sitedeki chipset driverı indirin dediler dediklerini yaptım ama düzelmedi çünkü direkt sitede driverları yok. Destek ekibine bunu da yazdım yayımlanmış driver bulunmamaktadır yazdılar.

Eki Görüntüle 179322Eki Görüntüle 179323Eki Görüntüle 179324Eki Görüntüle 179325
Sarı ünlem işareti, sürücünün düzgün çalışmadığı anlamına gelmektedir. Sorunu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Donanım Kimliklerini Kopyalayın:
- Aygıt yöneticisinde sarı ünlem olan kaydın "Donanım kimlikleri" kısmından değerleri kopyalayın (örneğin, PCI\VEN_8086&DEV_7EC3).

2. Intel'in Resmi Sitesinden İlgili Sürücüleri Kontrol Edin:
- Intel Sürücü ve Destek Asistanı sayfasına gidin. Bu araç, bilgisayarınızı tarayarak gerekli sürücüleri otomatik olarak önerebilir.

3. Manuel Olarak Sürücü Bulma:
- Intel İndirme Merkezi adresine gidin.
- Kopyaladığınız donanım kimliklerini arayın ve uygun sürücüleri indirin.

4. Sürücüleri Güncelleyin:
- İndirdiğiniz sürücü dosyasını açın ve talimatları izleyerek yükleyin.
- Yükleme tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatın.

5. Alternatif Sürücüler:
- Eğer hala problem yaşıyorsanız, Lenovo Destek Sayfası üzerinden modelinize özel sürücüleri kontrol edin.

6. Windows Güncellemelerini Kontrol Edin:
- "Ayarlar" > "Güncelleme ve Güvenlik" menüsünden güncellemeleri kontrol edin ve mevcut güncellemeleri yükleyin.

7. Aygıtı Kaldırma ve Yeniden Yükleme:
- Aygıt yöneticisinde, sarı ünlem işareti olan öğeye sağ tıklayın ve "Cihazı kaldır" seçeneğini seçin.
- Bilgisayarınızı yeniden başlatın, Windows otomatik olarak sürücüyü yeniden yükleyecektir.

Bu adımlar sorununuzu çözmezse, daha fazla teknik detay vererek geri dönün.