Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

8461

Uzman
Başlıkta da yazdığım gibi fanı kırık arada çalışmıyor kendi kendine duruyor durunca bir anda hızlı dönmeye başlıyor yeni fan mı almalıyım?
Modeli Lenovo IdeaPad 520 80XR.

Dosya Ekleri

• C6522808-F9DF-4304-84F9-D44FCC185F84.webp
    C6522808-F9DF-4304-84F9-D44FCC185F84.webp
    446,4 KB · Görüntüleme: 95
Çözüm
Uyumlu fan var mıdır ki bir de termal macun hiç sürülmemiş sanırım kurumuşta olabilir.

Hocam notebooklarda fanın altında olmuyor işlemci, metal blokların altında oluyor yani fan değiştirirseniz termal macunuda değiştirmek zorunda değilsiniz ama kuruduğunu düşünüyorsanız değiştirmenizi öneririm.

Uyumlu fan bulabileceğinizi düşünüyorum bilgisayarınızın tam modelini internette aratarak bulabilirsiniz en kötü ihtimal ikinci el parça satan sitelerde vardır.
Uyumlu fan var mıdır ki bir de termal macun hiç sürülmemiş sanırım kurumuşta olabilir.

Hocam notebooklarda fanın altında olmuyor işlemci, metal blokların altında oluyor yani fan değiştirirseniz termal macunuda değiştirmek zorunda değilsiniz ama kuruduğunu düşünüyorsanız değiştirmenizi öneririm.

Uyumlu fan bulabileceğinizi düşünüyorum bilgisayarınızın tam modelini internette aratarak bulabilirsiniz en kötü ihtimal ikinci el parça satan sitelerde vardır.

Çözüm

Tamamdır ben en iyisi yeni fan alayim sağ ol cevapların için.