Makaleler
3
İnceleme için buyurunuz: (teşekkürler @Lee Yubin)

Sevgililer günü 450 TL'ye düşmüştü ancak daha da düşer mi, bilinmez. Fiyat bandının iyi çantalarındandır, çanta arayanlar listelerine ekleyebilirler.

Dipnot: 16 inç.

Ben aldım 1 hafta kullandım iade ettim. Çünkü astronot gibi hissettiriyor. Business casual yada günlük kullanıma uygun olmadığını düşünüyorum.
Görüşünüz için teşekkürler hocam. Size zahmet astronot kısmını biraz daha açabilir misiniz? Bu arada siz hangi fiyata almıştınız acaba?

Görüşünüz için teşekkürler hocam. Size zahmet astronot kısmını biraz daha açabilir misiniz? Bu arada siz hangi fiyata almıştınız acaba?
Kontrol ediyorum hocam.

Ağız kısmını açınca karton poşet gibi dikdörtgen oluyor. Katlama kısmı gereğinden uzun tutulmuş. Her katlayışta kabalığı artıyor. Sırtta duruş şekli hiç estetik değil. Ve fotoğraflarda göründüğünden daha kaba.
1772443851239.webp

Kontrol ediyorum hocam.

Ağız kısmını açınca karton poşet gibi dikdörtgen oluyor. Katlama kısmı gereğinden uzun tutulmuş. Her katlayışta kabalığı artıyor. Sırtta duruş şekli hiç estetik değil. Ve fotoğraflarda göründüğünden daha kaba.
Eki Görüntüle 230293
Anladım hocam, teşekkürler. Şahsen bildiğim kadarıyla yapı kalitesi ve sağlamlığı iyi bir ürün. Fakat değindiğiniz gibi kişisel zevklere ve ihtiyaçlara göre uygunluğu değişkenlik gösterebilir.