Techolay Sosyal'den herkese merhaba. Bugün yeni aldığım laptop sırt çantası hakkında ufak bir inceleme yazacağım. Öncelikle neden bir laptop çantası alma gereksinimi duyduğum ve bu modeli neden tercih ettiğimle başlayayım.
Normalde herkesin sırtında gördüğünüz Adidas'ın bez çantalarından kullanıyorum. Laptop taşımam gerektiğindeyse el çantası ile yanımda taşıyorum. Ancak bu şekilde kolum kopuyor gerçekten. Fakülteye tramvay ile gidersem yaklaşık 25 dakika yürümem gerekiyor. Bu da gerçekten omzumu ve kolumu çok yoruyor. Laptopımı sırt çantama koyduğumda ise hem zar zor sığıyor, hem de...
Ağız kısmını açınca karton poşet gibi dikdörtgen oluyor. Katlama kısmı gereğinden uzun tutulmuş. Her katlayışta kabalığı artıyor. Sırtta duruş şekli hiç estetik değil. Ve fotoğraflarda göründüğünden daha kaba.
Ağız kısmını açınca karton poşet gibi dikdörtgen oluyor. Katlama kısmı gereğinden uzun tutulmuş. Her katlayışta kabalığı artıyor. Sırtta duruş şekli hiç estetik değil. Ve fotoğraflarda göründüğünden daha kaba. Eki Görüntüle 230293
Anladım hocam, teşekkürler. Şahsen bildiğim kadarıyla yapı kalitesi ve sağlamlığı iyi bir ürün. Fakat değindiğiniz gibi kişisel zevklere ve ihtiyaçlara göre uygunluğu değişkenlik gösterebilir.