Ahmet Emre

Çalışkan
Cihaz
Lenovo İdepaad Slim 3
Merhaba arkadaşlar. Hepsiburada'dan Lenovo IdeaPad Slim 3 satın aldım. Ancak garanti başlangıç tarihinin mart 2025'te başladığını öğrendim. Sonrasında ilk olarak batarya şarj testi yaptım ve şarj döngü değeri 1 çıktı. Ardından Hard Disk Sentinel üzerinden SSD'nin ne kadar çalıştığına baktığımda ise 1 gün 1 saattir çalıştığını gördüm. Bu durumda bu bilgisayar önceden başkasına mı satılmış yoksa kontrol amaçlı mı bu kadar kullanılmış olabilir?

Genellikle kontrol amaçlı bataryaları vs fabrika ortamında test ederler diye biliyorum.
Garanti olayını lenovonun teknik desteğiyle görüşebilirsiniz.

SSD'nin 1 gündür çalışıyor olması biraz şüpheli geldi sadece ortalama 1 2 saat normal kabul edilir test için. Dediğiniz durumda olabilir. Vitrin ürünü vs olabilir.
Hepsiburada üzerinden Hepsiburada'nın kullanıcısından satın aldım. Bu yüzden vitrin ürünü olmaması lazım. Ben önceden birinin bi kaç saat kullanıp sonra memnun kalmadan iade etmesi ihtimalini düşünüyorum.

Evet dediğiniz gibi olabilir. Kesinlikle hem Hepsiburada ile hem de marka ile görüşün. Zaten içinize sinmediyse bu anlattıklarınıza göre 14 günlük iade hakkınız var.

Evet dediğiniz gibi olabilir. Kesinlikle hem Hepsiburada ile hem de marka ile görüşün. Zaten içinize sinmediyse bu anlattıklarınıza göre 14 günlük iade hakkınız var.
Hepsiburada ile az önce görüştüm. Cihazı daha önce başka birinin kullanıp kullanmadığını ancak Lenovo'ya sorabilirsiniz dediler. 14 günlük cayma hakkını sorduğumda ise cihazda bir sorun olmamasına rağmen gönderirseniz cihaz ikinci el statüsüne girdiğinden teknik servise gönderilir ve karar teknik servis dediler. Yani kendileri hiç insiyatif kullanmıyor.

Hepsiburada ile az önce görüştüm. Cihazı daha önce başka birinin kullanıp kullanmadığını ancak Lenovo'ya sorabilirsiniz dediler. 14 günlük cayma hakkını sorduğumda ise cihazda bir sorun olmamasına rağmen gönderirseniz cihaz ikinci el statüsüne girdiğinden teknik servise gönderilir ve karar teknik servis dediler. Yani kendileri hiç inisiyatif kullanmıyor.

Sonuna kadar alacaklar o inisiyatifi gerekirse tuketici hakem heyetine gidersiniz. Son olarak markaylada görüşme sağlayıp sonucunuzu bekliyorum.

Sonuna kadar alacaklar o inisiyatifi gerekirse tuketici hakem heyetine gidersiniz. Son olarak markaylada görüşme sağlayıp sonucunuzu bekliyorum.
İnşallah korktuğum başıma gelmez. Çünkü bilgisayarda herhangi bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Ancak yine de ben ikinci kullancıysam sıfır cihaz için değişim talebinde bulunurum. Teşekkür ediyorum inşallah güzel haberlerle geri döneceğim.

Merhaba arkadaşlar. Hepsiburada'dan Lenovo IdeaPad Slim 3 satın aldım. Ancak garanti başlangıç tarihinin mart 2025'te başladığını öğrendim. Sonrasında ilk olarak batarya şarj testi yaptım ve şarj döngü değeri 1 çıktı. Ardından Hard Disk Sentinel üzerinden SSD'nin ne kadar çalıştığına baktığımda ise 1 gün 1 saattir çalıştığını gördüm. Bu durumda bu bilgisayar önceden başkasına mı satılmış yoksa kontrol amaçlı mı bu kadar kullanılmış olabilir?
0 bilgisayarin. Ilk kullanicisi sensin.