Enderman.ch
Uzman
- Cihaz
- Lenovo L340 17 IRH
Lenovo L340 17 ırh 81ll laptopumda TPM ayarı etkin fakat tpm.msc'den baktığında TPM çipin olmadığını söylüyor.
Windows Güvenliği > Cihaz Güvenliği altında durum nedir?
Set Administrator Password deyip bir şifre belirler misin?
TPM'nin doğru şekilde tanınması ve yönetilmesi için "TPM Management Console" (TPM Yönetim Konsolu) gibi üçüncü taraf araçları kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu araçlar TPM'nin durumunu gösterir ve sorunları tanımlamanıza yardımcı olabilir.Eki Görüntüle 56889
Windows sürümün 23H2 Intel PTT özelliğini kapatım açtım dediğiniz bunları zaten önceden yapmıştım.
Bu cihazı sahibinden almıştım.Bu cihaza bios yazmışlar öyle söylemişlerdi.Bu yüzden bu hata ile karşılaşıyor olabilirim.
Yapay zeka kullanıp yazıyorsanız uyarı alacaksınız. TPM.msc zaten TPM Yönetim konsolu oluyor.TPM'nin doğru şekilde tanınması ve yönetilmesi için "TPM Management Console" (TPM Yönetim Konsolu) gibi üçüncü taraf araçları kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu araçlar TPM'nin durumunu gösterir ve sorunları tanımlamanıza yardımcı olabilir.
Bu arada diğer forumda BIOS'u CH341A ile yazılan kişi siz misiniz? Şu aşamada TPM'in sorunsuz çalışması gerek.
Bu konu hakkında çok fazla bir bilgim yok çözemeyince baktım sadece.Yapay zeka kullanıp yazıyorsanız uyarı alacaksınız. TPM.msc zaten TPM Yönetim konsolu oluyor.
Bildiğiniz konulara cevap vermeniz daha iyi olur.Bu konu hakkında çok fazla bir bilgim yok çözemeyince baktım sadece.
Yazan kişi ben değilim önceki kullanıcı olabilir. Tam olarak önceden bu laptopa neler yaptıklarını bilmiyorum.
İkinci el aldıysanız cihaza CHA341A ile BIOS yazıldığı için böyle bir durum olabilir:
Lenovo L340 TPM nasıl açılır?
Lenovo L340 17irh Gaming laptopumda acaba nasıl TPM açabilirim? İşlemcisi i7 9750H. Ekran kartı ise GTX 1650.www.technopat.net
Bildiğiniz konulara cevap vermeniz daha iyi olur.
Ya cihazdaki TPM çipi bozuk ya da BIOS dışarıdan yazıldığı için TPM seri numarasını içermiyor. Siz son sürüme güncelleme yaptınız mı yoksa zaten güncel diye dokunmadınız mı?
Ya cihazdaki TPM çipi bozuk ya da BIOS dışarıdan yazıldığı için TPM seri numarasını içermiyor. Siz son sürüme güncelleme yaptınız mı yoksa zaten güncel diye dokunmadınız mı?
Maalesef. Ancak Lenovo Servis BIOS yazarsa olabilir.