Zog1978 Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 3 19 Ocak 2025 #1 Cihaz LENOVO IdeaPad Gaming 3 15ACH6 Yeni aldığım Lenovo laptopun kutusundan HDD takma kiti çıktı, ancak laptopun altında hiçbir etiket yok. Bu durum garantiyi etkiler mi?
Yeni aldığım Lenovo laptopun kutusundan HDD takma kiti çıktı, ancak laptopun altında hiçbir etiket yok. Bu durum garantiyi etkiler mi?
miraçov Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 1.124 Çözümler 4 Beğeniler 1.233 Yer somewhere in the middle of nowhere 19 Ocak 2025 #2 Zog1978 dedi: Yeni aldığım Lenovo laptopun kutusundan HDD takma kiti çıktı, ancak laptopun altında hiçbir etiket yok. Bu durum garantiyi etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Evet IdeaPad gaming 3 serisinde etiket yok. Benimkinde de yoktu RAM değiştirdim garantiyi bozmaz demişlerdi.
Zog1978 dedi: Yeni aldığım Lenovo laptopun kutusundan HDD takma kiti çıktı, ancak laptopun altında hiçbir etiket yok. Bu durum garantiyi etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Evet IdeaPad gaming 3 serisinde etiket yok. Benimkinde de yoktu RAM değiştirdim garantiyi bozmaz demişlerdi.
eyre Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 337 Çözümler 3 Beğeniler 329 19 Ocak 2025 #3 Etkilemez, anakarta gömülü oluyor direkt seri numarası.
KS KS Zog1978 Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 3 26 Ocak 2025 #4 eyre dedi: Etkilemez, anakarta gömülü oluyor direkt seri numarası. Genişletmek için tıkla... miraçov dedi: Evet IdeaPad gaming 3 serisinde etiket yok. Benimkinde de yoktu RAM değiştirdim garantiyi bozmaz demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. @miraçov, dostum bir şey sorabilir miyim benim laptopun ekranı hafif sarımsı tonda seninkide öyle mi?
eyre dedi: Etkilemez, anakarta gömülü oluyor direkt seri numarası. Genişletmek için tıkla... miraçov dedi: Evet IdeaPad gaming 3 serisinde etiket yok. Benimkinde de yoktu RAM değiştirdim garantiyi bozmaz demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. @miraçov, dostum bir şey sorabilir miyim benim laptopun ekranı hafif sarımsı tonda seninkide öyle mi?
miraçov Üstün Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 1.124 Çözümler 4 Beğeniler 1.233 Yer somewhere in the middle of nowhere 26 Ocak 2025 #5 Zog1978 dedi: Çok teşekkürler. @miraçov, dostum bir şey sorabilir miyim benim laptopun ekranı hafif sarımsı tonda seninkide öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil.
Zog1978 dedi: Çok teşekkürler. @miraçov, dostum bir şey sorabilir miyim benim laptopun ekranı hafif sarımsı tonda seninkide öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil.
KS KS Zog1978 Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 8 Beğeniler 3 26 Ocak 2025 #6 miraçov dedi: Hayır değil. Genişletmek için tıkla... anladım sanırım renk kalibrasyonu bozulmuş
G gen2 Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.419 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.230 27 Ocak 2025 #7 Zog1978 dedi: anladım sanırım renk kalibrasyonu bozulmuş Genişletmek için tıkla... Hayir kalibrasyon bozuk oldugundan degil. TUV rheinland sertifikalidir ekran. Istersen daha soguk bir renk tonu ayarlayabilirsin Intel veya AMD denetim masasindan(hangisi varsa)
Zog1978 dedi: anladım sanırım renk kalibrasyonu bozulmuş Genişletmek için tıkla... Hayir kalibrasyon bozuk oldugundan degil. TUV rheinland sertifikalidir ekran. Istersen daha soguk bir renk tonu ayarlayabilirsin Intel veya AMD denetim masasindan(hangisi varsa)