Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Harici ekran kartınız ne? Devreye girmediğini nasıl tespit ettiniz?
freedom
Uzman
Sarjda kullanıyorum.Şarj da mı kullanıyorsunuz? Pil performansını yükseğe alın. Hangi laptop kullanıyorsunuz?
Tam modelini bilmiyorum, kullandığım apu Sistem.
Radeon R5 grafics, Radeon TM 530 Harici ekran kartı.
Sürekli R5 devreye giriyor, 530 hiç çalışmıyor.
Amd programında baktım oynadığım oyunlarda 30 fps görüyorum,Harici ekran kartınız ne? Devreye girmediğini nasıl tespit ettiniz?
Sürekli R5 devreye giriyor.
530 hiç çalışmıyor.
Sanırım yük altinda çalışıyor ama ben herzaman vram i olanı kullanmak istiyorum.
1. Windows arama kutusuna "Grafik ayarları" yazın ve ardından aç öğesine tıklayın.Laptop hiç bir şekilde harici ekran kartı devreye sokmuyor, oyunlarda düşük Fps veriyor.
Herzaman harici olanın devreye gitmesini istiyorum.
2. Grafik performans tercihleri bölümünde açılır menüye tıklayarak tercihinizi Masaüstü uygulaması veya Microsoft Store uygulaması bölümündeki bir uygulama için yapabilirsiniz.
3. Gözat penceresinde bulup eklediğiniz uygulama aşağıda listelenecektir. Listeden grafik işlemci tercihini ayarlamak istediğiniz uygulamayı bulun ve "Seçenekler" öğesine tıklayın.
Tercih ettiğiniz grafik işlemciyi seçin ve ardından "Kaydet" tuşuyla devam edin.
freedom
Uzman
Bende her program gözükmüyor hocam.1. Windows arama kutusuna "Grafik ayarları" yazın ve ardından aç öğesine tıklayın.
2. Grafik performans tercihleri bölümünde açılır menüye tıklayarak tercihinizi Masaüstü uygulaması veya Microsoft Store uygulaması bölümündeki bir uygulama için yapabilirsiniz.
3. Gözat penceresinde bulup eklediğiniz uygulama aşağıda listelenecektir. Listeden grafik işlemci tercihini ayarlamak istediğiniz uygulamayı bulun ve "Seçenekler" öğesine tıklayın.
Tercih ettiğiniz grafik işlemciyi seçin ve ardından "Kaydet" tuşuyla devam edin.
R5 komple devre dışı bırakmanın yolu yok mu?
Onuda şimdi denedim hala aynı.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
-
-