Aynısını kullanıyorum, 580TL'ye almıştım ve fiyatını sonuna kadar hakediyor. Fakat daha fazlasını hakeder mi, bence etmez. Çok yay sesleri çıkartıyor ve yazılımı çok kötü. Biraz daha bütçe arttırılıp daha iyi bir klavye alınabilir.

Aynısını kullanıyorum, 580TL'ye almıştım ve fiyatını sonuna kadar hakediyor. Fakat daha fazlasını hakeder mi, bence etmez. Çok yay sesleri çıkartıyor ve yazılımı çok kötü. Biraz daha bütçe arttırılıp daha iyi bir klavye alınabilir.
Yay sesi ne oluyor anlamadım?

Ben zaten çok oyun oynayan birisi değilim arada arkadaşlarla valorant giriyoruz o yüzden aldım, valla 650tl mekanik klavye için uyguna buldum bazı çin markalar gördüm ancak guvenemedim,Lenovo diye alayım dedim haid bakalım hayırlısı olsun.

Hocam farklı keycaps kullandınız mı? Birde switchi değiştirebiliyoruz mu mesela red yerine blue gibi?
Hotswap mı veya değil mi bilmiyorum. Switch çıkartma aparatı ile çıkartmaya çalıştığımda switch yerinden oynuyor. Belki de hotswap özelliği vardır, fazla zorlamak istemiyorum.

Hotswap mı veya değil mi bilmiyorum. Switch çıkartma aparatı ile çıkartmaya çalıştığımda switch yerinden oynuyor. Belki de hotswap özelliği vardır, fazla zorlamak istemiyorum.
Teşekkürler hocam tüm bilgiler için elinize sağlık.Tekrardan teşekkür ederim zamanınızı ayırdığınız için iyi akşamlar.