urws 16 Becerikli Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 103 Beğeniler 65 Yer İstanbul / Fatih Cumartesi 11:34 #1 Merhaba arkadaşlar, iyi hafta sonları herkese. Monitörün default ayarları çok soluk geldi gözüme. Önerebileceğiniz ayar varsa deneyebilirim, teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar, iyi hafta sonları herkese. Monitörün default ayarları çok soluk geldi gözüme. Önerebileceğiniz ayar varsa deneyebilirim, teşekkür ederim.
Fahare 70 Uzman Katılım 21 Mart 2026 Mesajlar 462 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 277 Cumartesi 11:51 #2 Çözüm olursa bana etiket atar mısın bende durumdan mustaribim, kutuladım eski monitöre geri döndüm.
Charmander 9 Gelişen Katılım 27 Temmuz 2026 Mesajlar 19 Beğeniler 11 Cumartesi 12:00 #3 Game Mode Standart Over Drive 3 Parlaklık 90 Kontrast 80 DCR Off HDR Off Dark Boost Level2 Keskinlik 50 Gamma Default Color Temp Neutral Ben böyle kullanıyorum memnunum. Eski monitörümde Digital Vibrance %70 yapıyordum bunda ihtiyaç duymadım.
Game Mode Standart Over Drive 3 Parlaklık 90 Kontrast 80 DCR Off HDR Off Dark Boost Level2 Keskinlik 50 Gamma Default Color Temp Neutral Ben böyle kullanıyorum memnunum. Eski monitörümde Digital Vibrance %70 yapıyordum bunda ihtiyaç duymadım.
KS KS urws 16 Becerikli Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 103 Beğeniler 65 Yer İstanbul / Fatih Cumartesi 12:02 #4 Charmander dedi: Game Mode Standart Over Drive 3 Parlaklık 90 Kontrast 80 DCR Off HDR Off Dark Boost Level2 Keskinlik 50 Gamma Default Color Temp Neutral Ben böyle kullanıyorum memnunum. Eski monitörümde Digital Vibrance %70 yapıyordum bunda ihtiyaç duymadım. Genişletmek için tıkla... Bu monitörde Digital Vibrance nasıl yapabilirim?
Charmander dedi: Game Mode Standart Over Drive 3 Parlaklık 90 Kontrast 80 DCR Off HDR Off Dark Boost Level2 Keskinlik 50 Gamma Default Color Temp Neutral Ben böyle kullanıyorum memnunum. Eski monitörümde Digital Vibrance %70 yapıyordum bunda ihtiyaç duymadım. Genişletmek için tıkla... Bu monitörde Digital Vibrance nasıl yapabilirim?
EFI Shell 70 Üstün Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 703 Çözümler 14 Beğeniler 513 Yer ÇANKAYA/ANKARA Cumartesi 12:04 #5 urws dedi: Merhaba arkadaşlar, iyi hafta sonları herkese. Monitörün default ayarları çok soluk geldi gözüme. Önerebileceğiniz ayar varsa deneyebilirim, teşekkür ederim. Eki Görüntüle 270302 Genişletmek için tıkla... 300 nit, 8 bit olduğundan olmalı ama HDR açık olmaması daha ağır basıyor sanırım. Kontrol edebilirsiniz görüntü ayarlarından.
urws dedi: Merhaba arkadaşlar, iyi hafta sonları herkese. Monitörün default ayarları çok soluk geldi gözüme. Önerebileceğiniz ayar varsa deneyebilirim, teşekkür ederim. Eki Görüntüle 270302 Genişletmek için tıkla... 300 nit, 8 bit olduğundan olmalı ama HDR açık olmaması daha ağır basıyor sanırım. Kontrol edebilirsiniz görüntü ayarlarından.
Charmander 9 Gelişen Katılım 27 Temmuz 2026 Mesajlar 19 Beğeniler 11 Cumartesi 12:06 #6 urws dedi: Bu monitörde Digital Vibrance nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız Nvidia mı AMD mi?
urws dedi: Bu monitörde Digital Vibrance nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız Nvidia mı AMD mi?
KS KS urws 16 Becerikli Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 103 Beğeniler 65 Yer İstanbul / Fatih Cumartesi 12:07 #7 Charmander dedi: Ekran kartınız Nvidia mı AMD mi? Genişletmek için tıkla... Gigabyte Windforce Geforce RTX 4060 hocam.
Charmander dedi: Ekran kartınız Nvidia mı AMD mi? Genişletmek için tıkla... Gigabyte Windforce Geforce RTX 4060 hocam.
Charmander 9 Gelişen Katılım 27 Temmuz 2026 Mesajlar 19 Beğeniler 11 Cumartesi 12:10 #8 Nvidia Denetim Masası, soldan Masaüstü Renk Ayarları, aşağıda Digital Vibrance kısmı olması lazım.
SF26 70 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 8.437 Çözümler 19 Beğeniler 8.525 Cumartesi 12:20 #9 NVIDIA Denetim masasından Digital Vibrance'ı 90'da kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Display Center'daki tüm ayarları fotoğraflayıp atabilir misin rica etsem, görürsem hatırlarım ayarlarımın büyük kısmını.
NVIDIA Denetim masasından Digital Vibrance'ı 90'da kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Display Center'daki tüm ayarları fotoğraflayıp atabilir misin rica etsem, görürsem hatırlarım ayarlarımın büyük kısmını.
KS KS urws 16 Becerikli Katılım 25 Ağustos 2025 Mesajlar 103 Beğeniler 65 Yer İstanbul / Fatih Cumartesi 12:26 #10 SF26 dedi: NVIDIA Denetim masasından Digital Vibrance'ı 90'da kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Display Center'daki tüm ayarları fotoğraflayıp atabilir misin rica etsem, görürsem hatırlarım ayarlarımın büyük kısmını. Genişletmek için tıkla...
SF26 dedi: NVIDIA Denetim masasından Digital Vibrance'ı 90'da kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Display Center'daki tüm ayarları fotoğraflayıp atabilir misin rica etsem, görürsem hatırlarım ayarlarımın büyük kısmını. Genişletmek için tıkla...