Hocam tekrar iyi günler, monitörden memnunum, rehberiniz sayesinde de ayarları yaptım fakat bu zamana kadar kullandığım tüm monitörlerde olan "doygunluk" ayarını bulamadım. NVIDIA Denetim Masası üzerinden arttırdım fakat eski monitörlerimdeki gibi görüntü canlı durmuyor. Program vs. kullanarak daha da arttırabilir miyim?

Hocam tekrar iyi günler, monitörden memnunum, rehberiniz sayesinde de ayarları yaptım fakat bu zamana kadar kullandığım tüm monitörlerde olan "doygunluk" ayarını bulamadım. NVIDIA Denetim Masası üzerinden arttırdım fakat eski monitörlerimdeki gibi görüntü canlı durmuyor. Program vs. kullanarak daha da arttırabilir miyim?

Monitörün doğal renk gamutundan daha fazlasını yapamazsınız. Eğer program veya benzeri bir şey kullanırsanız renk doğruluğu bozulur.

Memnun musun? Şu ana kadar bir sorun çıktı mı?

1 tane sıkışmış pixel var hocam, bir de monitörden mi kaynaklı bilmiyorum ama bazen Alt Tab attığımda veya oyun içerisinde FPS düştüğünde galiba tam emin değilim, flicker oluyor gibi. Relative Gamma ayarı da kapalı. Onun dışında memnunum.