sRGB kullanıyorum./Parlaklık 75 veya 80 olması lazım, kontrastım 75 olması lazım.
Diğer ayarları ve NVIDIA Denetim Masası'ndaki ayarları da atar mısın?
1785576980584.webp

Her monitorun kalibrasyonu farkli oldugu icin baska bir Lenovo 25-10 kullanicisinin verecegi ayarlamalar onda guzel durdugu gibi sende guzel durmayabilir. Dolayisiyla kendi monitorune gore ayar cekmen gerekiyor. Daha doygun bir goruntu istiyorsan arkadaslarin dedigi gibi Digital Vibrance ayarini artirabilirsin ama daha gercekci bir gorunum istiyorsan RTINGS gibi sitelerde bulunan "test pattern"larindan faydalanarak monitorune ayar cekmelisin.

Bu arada Digital Vibrance ayarini fazla artirmak doygunluk istegini karsilar ama yapay gozukecegi icin memnun etmeyebilir. Ornegin default 60 geliyorsa 70'in ustune cikma veya 50 geliyorsa 60'in ustune cikma.

Şu an çok daha zevkli bir görünüm elde ettim, teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 270331
Rica ederim, stokta benim de gözüm hafif yorulmuştu solukluktan. Biraz deneyerek buna yakın değerlerde güzel sonuçlar aldım.
Yalnız uyarayım 5-6 saatlik kullanımda göz yormaya başlıyor. Benim miyop ve göz kuruluğumun da etkisi olabilir tabii. 5-6 saatten sonra 1 saat kadar %40-45 oranında olacak şekilde Night Light açın Windows'tan. Yoksa feci ağrı veriyor bir yerden sonra.

sRGB kullanıyorum./parlaklık 75 veya 80 olması lazım, kontrastım 75 olması lazım.
Diğer ayarları ve NVIDIA Denetim Masası'ndaki ayarları da atar mısın?

Hocam kullandığınız için sormak istedim. AOC 24G4ZRE modelini satın aldım panel renk doğruluğu açısından Lenovo'dan daha başarılı bir model. Fakat lenovonunda 320Hz olması kafamı karıştırdı genel olarak monitörden memnun musunuz? 240Hz'den sonrası fiyat farkına değecek bir getiri sağlamıyor. Kararsız kaldım o yüzden. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Hocam kullandığınız için sormak istedim. AOC 24G4ZRE modelini satın aldım panel renk doğruluğu açısından Lenovo'dan daha başarılı bir model. Fakat lenovonunda 320Hz olması kafamı karıştırdı genel olarak monitörden memnun musunuz? 240Hz'den sonrası fiyat farkına değecek bir getiri sağlamıyor. Kararsız kaldım o yüzden. Kullanan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
320Hz kullanamıyorum ben Display Port yuvası yok laptopumun çünkü.

Ama genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim, kullandığım ilk monitör bu arada internet cafeleri saymazsak.