Çözüldü Lenovo Legion 5 15IMH05H, Win11 kurulabilir mi, laptopa sürücüler nasıl yüklenmeli?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mmustafaalb

Üyecik
Cihaz
Lenovo Legion 5 15IMH05H
Herkese merhaba, bugün "Lenovo Legion 5 15IMH05H" bilgisayarıma Windows 11 temiz kurulum yaptım. Kurulum tamamlandıktan sonra Windows Update'i yaptım ve Aygıt Yöneticisi'ni kontrol ettim. Aygıt yöneticisinde hiçbir şekilde ünlem veya buna benzer işaret yoktu yani bir problem yoktu anladığım kadarı ile. Ardından driverları nasıl kurmam gerektiğini bilmediğim için Lenovo teknik desteği aradım. Bana Lenovo'nun resmi sayfasındaki sürücülerin Windows 11 desteği olmadığını. Bilgisayarımı Windows 10'a döndürüp Windows Update'den sonra Lenovo'nun sitesindeki sürücüleri kurmam gerektiğin ve onların günceli gelse bile güncellemem gerektiklerini söylediler. Sebebini sorduğumda ise bana, "Lenovo'nun resmi sitesindeki sürücüler bilgisayarınız için test edilmiş en iyi sürücüler. Onların dışına günceli gelse bile kullanmamanızı tavsiye ediyoruz." dediler. Bu durum kafamı karıştırdı açıkçası sizlerden destek almak istedim.

Ek olarak sizlere şu soruları da sormak istiyorum: Bilgisayarıma format sonrası driver yüklemek için Windows Update yapıp aygıt yöneticisin kontrol ettiğimi varsayalım. Aygıt yöneticisinde herhangi bir problem veya eksiklik gözükmüyorsa Lenovo'nun resmi sitesinden tek tek sürücülerin hepsini indirip yüklememe gerek var mı?

Bir diğer sorum ise: Yine aynı şekilde Windows Update sonrası aygıt yöneticisinde bir problem yokken garanti olsun diye Lenovo'nun resmi sitesinden tüm sürücüleri indirip yüklemenin herhangi bir eksi yönü var mıdır? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Herhangi bir sey yapmana gerek yok, Windows Update hepsini halletmis. Hayirli olsun, gule gule kullan.
Herhangi bir sey yapmana gerek yok, Windows Update hepsini halletmis. Hayirli olsun, gule gule kullan.
Çok teşekkür ederim. Yani Windows Update den sonra Aygıt Yöneticisinde ünlem veya sorun gözükmüyorsa herhangi bir şey yapmama gerek yok doğru mu anladım sizleri ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…