Elimdeki monitör Lenovo Legion R25i-30. Ama sıfır değil ikinci el aldım. Monitörün yanında gelen DP kablosu mu yoksa farklı bir DP kablosu mu bilmiyorum. Geçenlerde şu HDMI kablosunu almıştım. 1080p'de 240 Hz'e kadar verebiliyor. Sizce DP kablosunu değil de bunu kullanmam mantıklı mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Elinizde bulunan kabloyu kullanmaya devam edin.Elimdeki monitör Lenovo Legion R25i-30. Ama sıfır değil ikinci el aldım. Monitörün yanında gelen DP kablosu mu yoksa farklı bir DP kablosu mu bilmiyorum. Geçenlerde şu HDMI kablosunu almıştım. 1080p'de 240 Hz'e kadar verebiliyor. Sizce DP kablosunu değil de bunu kullanmam mantıklı mı?
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
O monitörün kronik DP problemi olduğunu hatırlıyorum, @kompetankedi yaşamıştı. Belirtmek istedim. Mevcut kablonuzla devam edin.
HDMI kablosu bende ama şu an DP kablosunu kullanıyorum. DP daha iyidir herhalde diyerek DP takmıştım ama sonra düşündüm düzgün HDMI ortalama DP'den iyidir belki diye. Devam edin derken HDMI kabloyu mu kastediyorsunuz?O monitörün kronik DP problemi olduğunu hatırlıyorum, @kompetankedi yaşamıştı. Belirtmek istedim. Mevcut kablonuzla devam edin.
Elimdeki monitör Lenovo Legion R25i-30. ama sıfır değil ikinci el aldım. Monitörün yanında gelen DP kablosu mu yoksa farklı bir DP kablosu mu bilmiyorum. Geçenlerde şu HDMI kablosunu almıştım. 1080P'de 240 Hz'e kadar verebiliyor. Sizce DP kablosunu değil de bunu kullanmam mantıklı mı?
Hocam DP kullanmayın. DP bir anda bozulursa servise vermeyin, iade raporu gönderiyorlar. HDMI ile kullanın o monitörü.
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır hocam teşekkürler.Hocam DP kullanmayın. DP bir anda bozulursa servise vermeyin, iade raporu gönderiyorlar. HDMI ile kullanın o monitörü.