squex

Başarılı
Samsung'un 4K 60 Hz 32" VA monitörünü 60 Hz ve VA panel olmasından beğenmeyip iade ettim. Yerine bunu düşünüyorum. Hepsiburada'da faizsiz 6 taksit 7.124 TL'ye alınır mı? Kronik sıkıntısı falan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
R27QE kaliteli bir model alabilirsin. Tek sıkıntısı kalite kontrol bakımından diğer modellere göre daha zayıf. Resmi hepsiburada satıcılı olduğu için değişim/iade konusunda rahat olursun. Bütçesindeki en iyi monitör bu.

1 hafta önce satın almıştım ürünü genel anlamda beğendim ancak bazı yönleri sıkıntılı bana 1 adet ölü piksel çıktı ekranın alt kısmı özellikle kontrol düğmelerinin olduğu kısım 10 dk içinde çok ısınıyor önceden (G24F2 kullanıyordum onda böyle bir sorun yoktu) monitör ayarlarını yapmak çok zor joystick yok ben 2 gün önce iade ettim Hepsiburada satıcılı olduğu için iadede bir sorun olacağını düşünmüyorum alacaksanız Hepsiburada'dan alın sorun çıkarsa rahatça iade edebilirsiniz.

@2254, Lenovo R27qe gibi özellikleri olan önerdiğiniz bir model var mı?

Aklımda Dell Alienware AW2724DM modelini Iyzico indirimleriyle almak var.

1 hafta önce satın almıştım ürünü genel anlamda beğendim ancak bazı yönleri sıkıntılı bana 1 adet ölü piksel çıktı ekranın alt kısmı özellikle kontrol düğmelerinin olduğu kısım 10 dk içinde çok ısınıyor önceden (G24F2 kullanıyordum onda böyle bir sorun yoktu) monitör ayarlarını yapmak çok zor joystick yok ben 2 gün önce iade ettim Hepsiburada satıcılı olduğu için iadede bir sorun olacağını düşünmüyorum alacaksanız Hepsiburada'dan alın sorun çıkarsa rahatça iade edebilirsiniz.

Bende ısınma sorunu yok. Arka kasadan mı yoksa panele dokunarak mı test ediyorsun

Muadil olarak bu var.