Neden önermiyorsunuz sayın hocam?

Bildiğiniz bir soruyu sormanıza şaşırdım Taha hocam. Size izah edeyim. Lenovo LOQ 15XXX9 serisinin problemlerini hatırlıyorsunuzdur bu kadar problemin üzerine Lenovo açıklama bile yapmadan direkt yeni seriye geçince bana mantıklı gelmedi, HP bile problemi kabul etmişti ki Lenovo'da yaşanan problem daha ağırdı.

Önermeme sebebin ne ben de birkaç gün içinde bilgisayar alacağım da.

Cihazlarının arkasında duran bir firma değil.

Önermeme sebebin ne ben de birkaç gün içinde bilgisayar alacağım da.

Cihazlarını normalde önermiyorum, ancak bu fiyat bedava. Zaten problemlerini de yukarıda yazdım.

Bildiğiniz bir soruyu sormanıza şaşırdım Taha hocam. Size izah edeyim. Lenovo LOQ 15XXX9 serisinin problemlerini hatırlıyorsunuzdur bu kadar problemin üzerine Lenovo açıklama bile yapmadan direkt yeni seriye geçince bana mantıklı gelmedi, HP bile problemi kabul etmişti ki Lenovo'da yaşanan problem daha ağırdı.

Evet direkt yeni seriye geçmesi saçma olmuş ama bunu ilk yapan Lenovo değil zaten. Bir sürü firma ses etmeden eski sorunlu seriden yeni seriye geçiyor. Mesela GameGaraj. Eski RTX 4000 GPU kullandıkları seriler cidden rezaletti ama yeni seride fersah fersah kalite atladılar. Bazı markalar kaliteyi arttırır bazıları düşürür. Düşürenlere Allah akıl fikir versin ama yükseltenler cidden marka ismini korumaya çalışıyor. Bana kalırsa Lenovo'da öyle yaptı. En çok tercih edilen markalardan biri laptop kategorisinde ve bu sorun daha da kulaktan kulağa duyurulursa markanın çökeceğinden korktular. Herkesin 100.000 TL'lik Legion almasının imkanı yok sonuçta. O yüzden Chipset ve anakartı değiştirdiler zaten. HP zaten kumda oynayan çocuk gibi ne isterse onu yapıyor hiçbir şey demiyorum onlara. Ama Lenovo'nun yapmış olduğu değişikliğe pozitif bakıyorum şahsen ve öneriyorum. Çünkü hem ucuzlar hem de kalite olarak bu fiyata göre iyiler.