Önümüzdeki günlerde bir laptop almayı düşünüyorum. Birkaç saattir modelleri ve donanımlarını araştırıyorum; paylaştığım linkteki ürün, sahip olduğu bileşenler açısından beni oldukça tatmin etti. LOQ serisinin Intel işlemcili modellerinde kronik bazı sorunlar olduğu söyendiği için AMD işlemcili olanı tercih ettim. Bu model hakkında bilgisi veya deneyimi olan var mı? Sizce alınır mı? Önerir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 50.000-60.000 TL
peaceswitz
Becerikli
9.nesil 12450HX modeller kronik sorunlu. 8. ve 10. nesillerde sorun yok. Linkteki ürün alınmaz çok pahalı.
Attığım Lenovo'yu tercih edin.Gamegaraj'a güvenmiyorum.
Bu modelide tercih edebilirim, 512 gb olan.
Mediamarkt üzerinde 60k gibi bir fiyatı var. Benim çıkabileceğim maksimum seviyeler bunlar.
Neden Mediamarkt?Mediamarkt üzerinde 60k gibi bir fiyatı var. Benim çıkabileceğim maksimum seviyeler bunlar.
İnternet üzerinden almak istemediğim için, teknosayıda tercih edebilirim.
Mağazadan alınca her türlü kazıklanıyorsunuz maalesef, attığım model Teknosa'da 56.999 TL.İnternet üzerinden almak istemediğim için, teknosayıda tercih edebilirim.
ALCYONEUS
Uzman
Önümüzdeki günlerde bir laptop almayı düşünüyorum. Birkaç saattir modelleri ve donanımlarını araştırıyorum; paylaştığım linkteki ürün, sahip olduğu bileşenler açısından beni oldukça tatmin etti. LOQ serisinin Intel işlemcili modellerinde kronik bazı sorunlar olduğu söyendiği için AMD işlemcili olanı tercih ettim. Bu model hakkında bilgisi veya deneyimi olan var mı? Sizce alınır mı? Önerir misiniz?
Bunu beğenmez misin?