Trendyol'da 70.000 TL ve üstü fiyattan satılıyor. Başka platformlardan bakın.Hocam ASUS TUF serisinin Trendyol olanını atma şansınız var mı?
Trendyol'da 70.000 TL ve üstü fiyattan satılıyor. Başka platformlardan bakın.Hocam ASUS TUF serisinin Trendyol olanını atma şansınız var mı?
Attığınız yerden bakayım o zaman peki Intel kart kullandığını nasıl anlarız benim için önemli olan uzun süre bakımını yaptırıp kullanmak istiyorum servis servis gezmek istemiyorum.Trendyol'da 70.000 TL ve üstü fiyattan satılıyor. Başka platformlardan bakın.
Üretim serisine ve partisine göre değişebiliyor. Üretici firma bunu sayfasında net belirtmiyor, Wireless Card yazıp geçiyor. Intel ya da Realtek çıkacağını düşünüyorum fakat MediaTek diye bir opsiyon da var.Attığınız yerden bakayım o zaman peki Intel kart kullandığını nasıl anlarız benim için önemli olan uzun süre bakımını yaptırıp kullanmak istiyorum servis servis gezmek istemiyorum.
Attığınız n11deki Asusu değerlendireceğim internette gezerken bunu buldum bu nasıldır bir bilginiz var mı ?Üretim serisine ve partisine göre değişebiliyor. Üretici firma bunu sayfasında net belirtmiyor, Wireless Card yazıp geçiyor. Intel ya da Realtek çıkacağını düşünüyorum fakat MediaTek diye bir opsiyon da var.
Bu cihazlara yanaşmayın. Bir sorun olduğunda kiminle muhatap olacağınız belli değil. Ayrıca malzeme kalitesi ve soğutma performansı olarak zayıf bir cihaz. Tavsiye etmiyorum.Attığınız n11deki Asusu değerlendireceğim internette gezerken bunu buldum bu nasıldır bir bilginiz var mı ?Eki Görüntüle 274517