Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

b.dennis

Uzman
Yer
Londra, Birleşik Krallık
  • Anakart:-
  • İşlemci: Ryzen 5 7640HS
  • Ekran Kartı: RTX 3050 6GB / Radeon 760M
  • İşletim Sistemi: Windows 11

Lenovo LOQ 15APH8

İyi akşamlar,

Demin mavi ekran yedim, 2 hafta önce yine yemiştim. Minidump açıp baktım da pek anlayamadım açıkçası. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Dosya Ekleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
2 hafta önce yaşadığın dosyayı incelemek çıkarım yapmak mümkün değil pek. Sistemin başlangıcı context değişimi ile olduğu için eski Context'ten uzak bir yapıya doğru ilerleyiş var sadece. Son yediğin mavi ise Vanguard kaynaklı. Sorun devam ediyor mu hala?
2 hafta önce yaşadığın dosyayı incelemek çıkarım yapmak mümkün değil pek. Sistemin başlangıcı context değişimi ile olduğu için eski Context'ten uzak bir yapıya doğru ilerleyiş var sadece. Son yediğin mavi ise Vanguard kaynaklı. Sorun devam ediyor mu hala?

Çözüm
Birkaç güncelleme yaptım. (BIOS vb.) Şu an hata devam etmiyor, teşekkür ederim. RAM'dan vesaire kaynaklanıyor diye korkmuştum da rahatlattınız.

Son düzenleyen: Moderatör: